Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[15] Ustawienie starego systemu obrony

proeco1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich  , mam pytanie . Gdy grałem w fife 14 denerwowała mnie obrona taktyczna lecz nie dało sie zmienić jej na stary system obronny oczywiście w ultimate team, i powiem wam ze znalazłem sposób jak zmienić na starym systemie obronnym w ultimate team.Wiec pisze wam jak to zrobić potrzebne sa dwa pady na 1 kontrolerze ustawiasz obronę taktyczna, lecz na 2 kontrolerze ustawiasz stary system obronny , na 1 kontrolerze wchodzisz w FUT i wyszykujesz przeciwnika i rozgrywasz mecz , i teraz jest potrzebny trainer lub przeciwnik sie rozłączy bo musi wyskoczyć komunikat ze przeciwnik został rozłączony nie tracąc meczu, gdy wyskoczy ten komunikat potwierdzasz go nie 1 tylko 2 kontrolerem na którym masz ustawiony stary system obronny od tej pory łączysz sie cały czas 2 kontrolerem i masz cały czas dopóki nie wyłączysz fify stary system obrony w FUT, i pisze do was z powodu bo w fifa 15 nie da rady tak zrobić , i pisze z nadzieja ze wy to jakoś ogarniecie  w plikach lub juz morze ogarneliscie albo znacie jakiś sposób , prosił bym  o odpowiedz , jesli ktos cos znajdzie .z góry dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...