Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs go blokada

patryQ98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie moge handlowac wymieniac sie ani sprzedawać poniewaz mam nowe konto steam i pisze ze dopiero od 30 stycznia bede mogl co kolwiek robic, a szkoda bo chroma kejsy tanieja z dnia na dzien a mam ich 3. CS GO kupilem na steam. Po co ta blokada ? i po co aż na 30 dni ?! Czy nie mozna tego skrocic ? np napisac do supportu czy cos ?

Opublikowano

Nie moge handlowac wymieniac sie ani sprzedawać poniewaz mam nowe konto steam i pisze ze dopiero od 30 stycznia bede mogl co kolwiek robic, a szkoda bo chroma kejsy tanieja z dnia na dzien a mam ich 3. CS GO kupilem na steam. Po co ta blokada ? i po co aż na 30 dni ?! Czy nie mozna tego skrocic ? np napisac do supportu czy cos ?

Standardowa blokada jeżeli zrobisz nowe konto/zalogujesz się na nowym urządzeniu jest to taki anty włam ponieważ jak ktoś ukradnie twoje konto to zdążysz napisać do supportu a on itemów przez 1 msc nie przełoży .

Nie da się skrócić 

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...