Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Thespia

GallAnonim1429

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To się wypowiem xD

Serwer miał wielkiego kopa w postaci reklamy, w dniu startu który się nie odbył było ponad 2k ludzi na forum.

A teraz? ludzie piszą że podobno jest obecnie 500/800 graczy.

Co do rozgrywki zbytnio się nie wypowiem, bo mało grałem.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

serwer dopracowany, administracja super, ale wybrali zły moment na start przez co gra tyle graczy ile gra

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Uzurpatorem zawładnął hajs, zaniedbał swój ''kanał'' yt. 

Serwera nie polecam, zapewne sensual kmini już coś nowego, skoro przy przy thespii się opierdala i liczy hajsy z uzurem.

Zobaczcie sobie na komenty/hejty pod filmem u uzura, który niedawno wrzucił.

Pzdr. 

Opublikowano

To się wypowiem xD

Serwer miał wielkiego kopa w postaci reklamy, w dniu startu który się nie odbył było ponad 2k ludzi na forum.

A teraz? ludzie piszą że podobno jest obecnie 500/800 graczy.

Co do rozgrywki zbytnio się nie wypowiem, bo mało grałem.

Cos Ty ludzi nadal jest 1-1,5k minimum, tak czy tak - serio sporo :)

Mnie server znudzil cos w okolicy 90 lvla, po prostu nie ma co robic.. Bicie sie o dt i zrobienie go raz na 30 prob tak jak sie powinno mnie jakos nie bawi ^_^ Fajny oldschool, ale jednak zbyt nudny na dluzsza rozgrywke.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Uzurpatorem zawładnął hajs, zaniedbał swój ''kanał'' yt. 

Serwera nie polecam, zapewne sensual kmini już coś nowego, skoro przy przy thespii się opierdala i liczy hajsy z uzurem.

Zobaczcie sobie na komenty/hejty pod filmem u uzura, który niedawno wrzucił.

Pzdr. 

1. Co ma zrobić człowiek który musi ogarnąć +1k wiary na serwerze? Chyba zdawał sobie sprawę że albo serwer albo yt. Aczkolwiek też widziałem że się udziela na yt w komentarzach i tam czasami nagra jakiś film.

2. Ostatnio wprowadzili nowy dung i szereg poprawek ;)

3. Hajs liczą bo zrobili kawał dobrej roboty... Takie jest moje zdanie na ten temat. :)

Opublikowano

Na serwerze nie grałem, ale słyszałem, że bardzo szybko się nudzi i ludzie narzekają na zmianki 50kk.

Napisz do mnie, ~ może kiedyś pomogę ~ VeavninG

Opublikowano

Ja nie polecam, bo oczywiście Uzurpator i Sensual, Sensual pewnie już coś nowego ma, jak to do niego podobne i niedługo zamknie Thespie.

Na dłuższą metę ten serwer jest bez przyszłości, bo jeśli zajmuje się nim osoba, która może i coś potrafi, ale odpierdala od hajsu to nie powinna się za to zabierać.

Opublikowano

Wbiłem wczoraj bo wcześniej nie miałem okazji tam grać, ludzie już się rozchodzą, wyprzedają i zamieniają eq :) Więc myślę że sensu tam zaczynać to raczej nie ma ;d

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Na początku było super. Po wbiciu 130lvl nie ma już co robić. :/ Ciągle tylko dt/azrael/smok i tak co 3h, ew. można ubić sobie bossy, ale z nich to tylko redki są coś warte. :O 

Opublikowano

Jeszcze chwilka i.. update, masa eventów i let's play, a co za tym idzie 2k online. Spokojnie.. nie osiedliśmy na laurach i wiemy co jest grane. W dodatku, bo już widzę, że wiecie więcej ode mnie: nie robię żadnego innego serwera oprócz Thespii (nawet Atenę odpuściłem), Uzurpatorowi ani mi nie odbiło od pieniędzy. Stay tuned!

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Ja także mogę polecić serwer. Bardzo uprzejma i miła administracja, zawsze pomaga.

Na serwerze jest dużo ludzi, przyznam dawno tam nie byłem bo nie miałem zbytnio czasu, ale EQ i postać czeka. Więc chwila wolnego i znów wracam. 

Jak tak czytałem wasze posty to poniekąd macie racje, ludzie sprzedają/wymieniają EQ.. Odchodzą, ale na ich miejsce przychodzą nowi co sprawia, że gospodarka serwera dobrze prosperuje i brnie dalej do przodu aby wszystko było w porządku. 

Jeszcze raz Polecam. ­

Opublikowano

Na serwerze dosc duzo osob online, jednak zaczął sie okres ferii zimowych i osoby uczące sie, grające w godzinach porannych 8-14 narzekają, że mało ludzi, no mało bo inni maja rodziny, domy, prace, szkole, studia itd.. Administracja na wielki plus, zawsze pomocna, gdy tylko któryś z mistrzów gry jest online, odrazu o tym powiadamia graczy, a nie jak na wielu serwerach stoi sobie w m1 :) szkoda jednak że wyrobienie Eq trwa dosc długo, bo gracze którzy juz to zrobili, oczekują teraz wojen itd. musza czekać na reszte i przez to zwyczajnie im sie juz nudzi.. Z tego co wiem, to Uzurpator nie chce wstawić prezentacji na mpc ze względu na chołotę, która tu przebywa, a nawet troszke szkoda.

Ogolnie rzecz biorąc o każdym serwerze, podkreślam KAŻDYM, no forach piszą że tylko pod hajs i wyjeba. Serwer dopracowany bardzo, kawał dobrej roboty, polecam, zapraszam gorąco na serwer.

kurwa

Opublikowano

8 luty i graczy co raz mniej. MEGA pustki w m1 ... Koniec serwera?'

Jak kazdy server Sensuala :P Tym razem nawet szybciej niz Restia s1 ^_^

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...