Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim serwerze najchętniej zagrałbyś/zagrałabyś?

kornel1702

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dział dobry tylko tyle tego jest... 

Najlepiej tworzyć coś w stylu survival/adventure/dungeons w jednym. Wtedy jest zabawa.

150-200 modów przygodowych/technicznych/potwory dodatkowe itp.

Taka jest moja opinia.

Dart craft, ic2/ applied, thermal, mekanism, mmo, mcreatures, dungeons, twilight, itp itd.

Kappa.

Opublikowano

Mi najbardziej podoba się Czysty Hard bez jakiś lwc gildii itp :)

Brak ochrony terenu :)

Brak Gildii :)

Brak ochrony skrzyni :)

Czysty Hard nawet jeżeli  nie ma banów za dedy :)

Takich serverów jest już 1/100 więc nie są aż tak popularne bo szukam od 2 tyg czystego Harda bez ww. opcji

TEMAT

Opublikowano

Zgadzam się z pablos. Czysty hard jest super. Ale także zwykły free build bez jakichś przesadnych ułatwień też jest fajny. Problem w tym, że mało jest takich serwerów. No i coś czego nie lubię bardzo to drop ze stone. Takie coś to już wcale przeczy idei Minecrafta czyli kop, bo co to za kopanie skoro wszystko wypada z kamienia?

Opublikowano

czysty serwer 1.5.x bez niczego. 

CZemu ? 

Użytkownicy chowają skrzynkai jak najbardziej potrafią robią pułapki żeby nie być okradanym itp . 

Ja na takim uwielbiałem grać :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

@bobson1111 Uwielbiam także taki tryb pełna swoboda + nieziemska radość z znalezienia skrzynek innego Gracza :D ten strach że zaraz wejdzie i stracimy wszystkie jego ity :D niezapomniane uczucie :P

Każdy dźwięk nas porusza :) a radość po przeniesieniu wszystkich przydatnych przedmiotów jest bezcenna

TEMAT

Opublikowano

@bobson1111 Uwielbiam także taki tryb pełna swoboda + nieziemska radość z znalezienia skrzynek innego Gracza :D ten strach że zaraz wejdzie i stracimy wszystkie jego ity :D niezapomniane uczucie :P

Każdy dźwięk nas porusza :) a radość po przeniesieniu wszystkich przydatnych przedmiotów jest bezcenna

masz racje, to było coś c: teraz już raczej nie znajdziemy takiego czegoś :(

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngRiotek właśnie nie ma servera na którym takie coś by istniało po prostu jest to Historia idealna :P

A zapewnie nie Ja jeden bym wbił na taki server ^_^ zainstalować AntyCheat i inne pluginy na ochroę pex we wg essentials authme i tyle koniec roboty

TEMAT

Opublikowano

Ja najchętniej zagrałbym na FreeBuild + Minigames, ponieważ zatęskniłem za takim serwer. Np. możliwość budowy na działkach 50x50/100x100, stworzenie i rozwinięcie swojego sklepu w celach zarobkowych i dzieki tym pieniądzom rozbudowa swojej działki na najlepsza na serwerze :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Serwer Survival ONLY PREMIUM = praktycznie 0 cziterów = miła czysta rozgrywka ;)

---------------------------------­

Survival: mc.KanibalZ.pl

---------------------------------­

Zapraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...