Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Paczka Pluginów {PONAD 100} !

TheMajster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dużo tych pluginów :>
Pewnie maja backdoory ;/
Niestety nie umiem tego sprawdzić zbytnio, ale coś mi tu nie gra, że wstawiasz te pluginy bez powodu ;/

Opublikowano

Może jakie są tam pluginy?

Super że 100.. na bukkit.org jest więcej. I co?

nawet połowy nie ma na bukkit.org

No dużo tych pluginów :>

Pewnie maja backdoory ;/

Niestety nie umiem tego sprawdzić zbytnio, ale coś mi tu nie gra, że wstawiasz te pluginy bez powodu ;/

Nie ma backdoorów, już sie minecraftem nie zajmuje więć udostępniam.

Ps. zaraz dodam jeszcze pare stron internetowych :)

Opublikowano

TheMajster aktualnie to ja cały czas refreshuje strone :D Mam nadzieje że będzie to warte tego. A i nie działają pluginy od easta bo są błędy jak możesz to podrzuć jeszcze jakąś paczke

Opublikowano

o co ci k***o chodzi ?

znajac takich jak ty pewnie zaraz bedziesz robil kolejny autorski serwer na autorskich pluginach 

albo sprzedawal autorskie pluginy

Dlaczego blezur broni non premium ? 

bo sam nim jest

Opublikowano

@PLRosekPL ty sie zachowujesz jak bys chcial robic taki serwer. Ja nie mam serwera I nie bede mial I nie zamierzam tego z backdoorami pobierac. PS. zwykly pazerny

Opublikowano

ahahahahah pseudo programisto 

ciesz sie gimbie ze dostlaes pliki ... juz nie bedziesz musial dupy blakowi lizac

Dlaczego blezur broni non premium ? 

bo sam nim jest

Opublikowano

ahahahahah pseudo programisto 

ciesz sie gimbie ze dostlaes pliki ... juz nie bedziesz musial dupy blakowi lizac

Dlaczego zaraz od gimbusów wyzywasz, 80% użytkowników mpcforum są w gimnazjum a nawet i niżej :)

Opublikowano

boże kolego można KUUPE pluginów usunąć i zostawić postawowe aby serwer nie lagował one mogą zjadać 2000 mb ramu a przy odpalaniu to pozdro...

Opublikowano

@Luxq1 chłopie! Tam jest z 10 plyginow na gildie i z 5 pl na toolsy. Jak ty wyobrazasz je wszystkie razem odpalic? Rusz glowa...

Opublikowano

Widzę, że na tym forum są same g**na za przeproszeniem. Prawie każdy plugin jest nie legalny. A administracja forum ma to w du*ie. Nie potraficie napisać własnego pluginu to kradniecie. 

PS: Dacie warna za pisanie prawdy?

Opublikowano

Widzę, że na tym forum są same g**na za przeproszeniem. Prawie każdy plugin jest nie legalny. A administracja forum ma to w du*ie. Nie potraficie napisać własnego pluginu to kradniecie. 

PS: Dacie warna za pisanie prawdy?

Ty byś najchętniej za wszystkie pluginy chciał kasę. 

#edit z ciebie taki programista a na swoim serwerze wgrałeś funnyguilds chociaż napisałeś sam revoguilds

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

oh, widze że @TheMajster to prawdziwy programista! tylko kraść potrafi.

Trudno tam znaleźć jakiś plugin który byłby poprawnie napisany, prawie wszystkie pisania na odpierdziel, nudy.

Plugin na wykrywanie proxy śwetny

@EventHandler(priority=EventPriority.HIGHEST)
  public void onPlayerLoginEvent(AsyncPlayerPreLoginEvent e)

Szkoda tylko że ten event działa dla no-premium dopiero od kilku dni, a plik ma z rok. A wykrywanie proxy dla premium średnio ma sens :D

1438614356923701010629.png

Opublikowano

oh, widze że @TheMajster to prawdziwy programista! tylko kraść potrafi.

Trudno tam znaleźć jakiś plugin który byłby poprawnie napisany, prawie wszystkie pisania na odpierdziel, nudy.

Plugin na wykrywanie proxy śwetny

@EventHandler(priority=EventPriority.HIGHEST)
  public void onPlayerLoginEvent(AsyncPlayerPreLoginEvent e)

Szkoda tylko że ten event działa dla no-premium dopiero od kilku dni, a plik ma z rok. A wykrywanie proxy dla premium średnio ma sens :D

Gościu, po co sie udzielasz?

Nie musisz się podniecać znajomością języka java, wiekszość osób już go zna, api bukita też.

Ja chociąż oddaje za free, a nie jak co nie którzy...(ty)

Podniecasz sie pluginami, a wiecej niż ja z pluginów to ty nie zarobisz do końca życia, oczywiście po przez pisanie pluginów :*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...