Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cabal nsis error co teraz zrobić?

kocurek33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mecze sie nad cabalem z 2 tygodnie... Juz mnie ta sprawa tak ogarnela ze sprawdzalem sporo mozliwosci. Zauwazylem cos waznego... Zaskanowalem all kompa itp, i gdy sciagam cabala zamiast sciagnac 1.9GB sciaga 700 MB lub cos okolo. Czuje ze gra nie chce sie zainstalowac i wyskakuje blad NSIS error przez wlasnie to. Nie wiem czemu nie sciaga mi sie cala. Szukalem cabala episode X na torrenty ale nie znalazlem. Prosze jesli wie ktos cos na ten temat lub ma jakies pomysly--------PISAC SMIALO----------

:)) Bylbym wdzieczny tez gdyby ktos wyslal mi download cabal online episode X na innej stronie niz glownej. Znalazlem jedynie BR, narazie sciagam zobacze co z tego wyjdzie.

Opublikowano

Nie ściągaj brazyliskiej wersji bo nie ma po co.

Próbowałeś wyłączyć zapore i usunąć antywirusa na zawsze i dopiero po tym ściągnąć cabala?

Kappa.

Opublikowano

A moge spytac czym sie rozni wylaczenie zapory na stale a czym do uruchomienia np za 10min? I zapor nie wylaczalem. Probowalem tez z cmd ale bez skutku dalej ten blad. Nie chce mi pobrac calosci cabala ;/

Opublikowano

Niczym się nie różni. Może troche że nie będzie Cię pytało o zgode przy uruchamianiu wielu plików.

Zapora często blokuje dostęp do plików i ściągania ich..

Próbowałeś to ze skanem i z zaporą?

Spróbuj.

Kappa.

Opublikowano

No wlasnie wszedlem w zapore systemu windows i mam takie cos.....

Aktualizuj ustawienia zapory..... Zapora systemu windows nie uzywa zalecanych ustawien w celu ochrony komputera.

Nizej pytanie: Jakie sa zalecane ustawienia?

Gdy klikam Uzyj ustawien zalecanych wyskakuje blad.

Zapora systemu Windows nie moze zmienic niektorych ustawien. Kod Bledu:0x8007042c

Dodam ze pierwszy raz widze ten blad i nic nie rozumiem. Moglo byc to spodowane tym bledem?

Opublikowano

Witam. Postanowiłem odświeżyć swoją przygodę z Cabalem po prawie 4 letniej przerwie. Mam ten sam problem wyinstalowałem program antywirusowy i wyłączyłem zaporę ale nadal przerywa pobieranie pomiędzy 700-800 mb. Czy macie jakieś pomysły co może być przyczyną? <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...