Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Nie moge dodać znajomego

NeesQuik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóz mam taki problem że nie mogędodac znajomego na steam :(

Probowalem zablokowac i odblokowac lecz nic nie pomaga.

Konta obaj mamy aktywowane.

Na stronie klikalem Dodaj znajomego ale pisze "Błąd przy dodawaniu znajomego, sprobuj ponownie" a jak dodam go w programie Steam to pisze ze "Niektóre funkcje społeczności Steam stana sie dostepne wtedy gdy na twoim koncie Steam pojawią się gry"

Lecz my mamy gry z kluczami CS:GO .

Prosze pomóżcie :)

xxx

Opublikowano

Ostatnio steam wprowadziło znowu jakieś chore ograniczenia. Prawdopodobnie oboje będziecie musieli zakupić jakaś grę przez sklep Steam.

Opublikowano

Gry kupione na steam? czy w sklepie? Ile dni od tego minęło? czy nie jest to tak jak z rynkiem po 30? 

Opublikowano

Ja gre kupywalem przez fabryke kluczy a kolega dostal poprostu klucz. Ale kolega wczesniej mógł dodawac bezwzgledu skad mial klucz.

Kolega ma gre pare miesiecy a ja mam pare godzin.

xxx

Opublikowano

Ja gre kupywalem przez fabryke kluczy a kolega dostal poprostu klucz. Ale kolega wczesniej mógł dodawac bezwzgledu skad mial klucz.

Kolega ma gre pare miesiecy a ja mam pare godzin.

Ostatnio steam wprowadziło znowu jakieś chore ograniczenia. Prawdopodobnie oboje będziecie musieli zakupić jakaś grę przez sklep Steam.

wywnioskuj . Ostatnio nowe ograniczenia.. Wcześniej mógł bo ich nie było .. Myślę, że wyjaśnione. musicie kupić jakąś grę przez steam( bezpośrednio) ty albo kolega

Opublikowano

Zarzucasz mi brak umiejętności czytania ze zrozumieniem, a sam jej nie posiadasz.

Dodanie klucza do Steam to nie to samo co zakupienie gry przez ich sklep.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...