Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assassin's creed 4 black flag nie działa po zainstalowaniu spolszczenia.

lunatyk393

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Pobrałem z uplaya Assassina 4 i gra mi działa jednak mam ją w języku angielskim, czeskim oraz bułgarskim o ile pamiętam. Po wgraniu pliki localization.lang (spolszczenia do gry) gra mi przestaje działać. Próbuję ją włączyć jednak jest zero reakcji, tylko uplay mi się włącza jednak gra nie. Próbowałem uruchamiać jako administrator, jednak to też nie pomaga. Instalowanie sterowników do karty również. Spolszczenia pobierałem już z wielu stron i żadne nie działa. Mało tego poprzednio gdy instalowałem gre miałem tak samo, jednak z crackiem gra działała. W tym przypadku nie chce wgrywać cracka, ponieważ poprzednio gra mi się zepsuła i straciłem save bo nie grałem na uplayu ;x/

Opublikowano

Spolszczenia często bugują gry jak są złe. Wybieraj tylko z pewnych źródeł. Tutaj musisz pewnie poczekać na wersje uPlayowską, albo z forum Assassina.

Opublikowano

Proszę, czytaj ze zrozumieniem.

Hm, skoro z crackiem Ci działa to... Wydaje mi się, że cracki, które są modyfikowaniem ogólnie gier (bo uruchamiają bez launchera) - dodają możliwość wgrywania spolszczeń.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...