Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem na source

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem, client nawet nie chce się łączyć z grą, tak samo fille zilla jak włącze serwer. Wie ktoś co to może być?

SYSERR: Jan 19 18:07:09 :: main: Failed to Load ClientPackageCryptInfo File(package/)
SYSERR: Jan 19 18:07:09 :: ChildLoop: AsyncSQL: query failed: Table 'log.invalid_server_log' doesn't exist (query: INSERT INTO invalid_server_log(locale_type, log_date, ip, revision) VALUES(13, NOW(), '91.234.217.119', 40250) errno: 1146)
Opublikowano

Stwórz w bazie log tabele invalid_server_log.

O kolumnach: locale_type, log_date, ip, revision. //ewentualnie wez z innych plików

Lub wywal element kodu odpowiedzialny za tworzenie logów do tej tabeli.

wipek.pl

Opublikowano

ln -s /home/mt2/share/package package

sciezke se ewentualnie podmien

Co ma tworzenie symlinku do folderu od zepsutej tabeli? lub brakujących w niej kolumn?  o.O

Opublikowano

Co ma tworzenie symlinku do folderu od zepsutej tabeli? lub brakujących w niej kolumn?  o.O

Raz - jak już naprawiać to wszystko.

Dwa - brak symlinku do package moze Ci nie uruchomić serwera, a brak wartości w tabeli po prostu bedzie Ci sypać w logach.(jezeli chodzi o logi)

Opublikowano

Raz - jak już naprawiać to wszystko.

Dwa - brak symlinku do package moze Ci nie uruchomić serwera, a brak wartości w tabeli po prostu bedzie Ci sypać w logach.(jezeli chodzi o logi)

Co xD ? Przecież ja u siebie nie miałem ani plików w tym folderze, ani samego folderu package i jakoś działało. Będzie sypać logiem, ale serwer odpali za każdym razem :D

@topic

A co do Twojego tematu to po prostu stwórz nową tabelkę i zrób w niej takie kolumny o jakie prosi Cię syserr, nic wielkiego, a log będzie poprawiony :P

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Co xD ? Przecież ja u siebie nie miałem ani plików w tym folderze, ani samego folderu package i jakoś działało. Będzie sypać logiem, ale serwer odpali za każdym razem :D

@topic

A co do Twojego tematu to po prostu stwórz nową tabelkę i zrób w niej takie kolumny o jakie prosi Cię syserr, nic wielkiego, a log będzie poprawiony :P

No ja miałem własnie z tym problem, że nie miałem plików w tym folderze, ale przez brak symlinku mi nie chciało odpalić serwera. Nie wiem czemu, bo w sumie głupota... no ale.

Opublikowano

żaden z tych komunikatów nie powinien Ci zaszkodzić, no jeżeli już to tylko package... to jest syserr z tego co widze, a syslog gdzie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...