Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Przeniesienie skinów z jednego konta na drugie

MrGlobalElite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, dostałem VAC'a na konto na którym miałem koło 25 euro w portfelu steam i nie mogłem grać , postanowiłem założyć nowe konto i kupić sobie gifta na te drugie konto czyli csa go. Mój problem polega na tym ,że zostało mi 14.01 euro w portfelu i chciałbym zakupić za te pieniądze skiny do CS'a.. A pytanie moje takie : czy jeśli kupię te skiny na zbanowanym koncie , dokładnie to VAC'iem wyłącznie na CS GO , to czy będę mógł przenieść zakupione wcześniej itemy na drugie swoje konto bez niczyjej pomocy ? bo jeśli się dobrze orientuje to gdybym kumpla poprosił o pomoc to po zalogowaniu z innego komputera trzeba kolejny tydzień czekać na odblokowanie wymian. Dałoby się tak przenieść , że bez niczyjej pomocy ? Co bym musiał zrobić ?

Opublikowano

Jeżeli dostałeś vaca na jakąś grę w twoim wypadku na CS:GO to skinów z tej gry nie przeniesiesz.

Opublikowano

A mozna w ogole kupowac skiny do csgo mając na niego vac bana?

Jeśli nie to sciagnij  dote 2, kup cos czym handluje sie w docie (klucze?) i wymien na csgo lounge na skiny/kluczed csgo.

Opublikowano

ZNaczy tych skinów nie mam jeszcze w ekwipunku , planuje kupić dopiero ,i nie wiem czy się będzie dało z tym vaciem

Nie będzie można eq z cs:go zostanie zablokowane .

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Poszukaj kolesia który chce dać skiny za grę, kupisz mu ją jako gift przerzucisz najpierw tę grę na drugie konto i wymienisz się za skiny, polecam takich ludzi na cs;go lounge szukać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...