Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Rumble/Darius/Diana/Irelia

Mr Mądrala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Darius jest tzw. No skillowym championem . Wystarczy ze trafisz E i gostek leży, ogarniesz go w 10 gier . Rumble jest mega op ale trzeba go mocno ogarniać , w 20 gier się nie nauczysz . Irelia jest bardzo silnym pickiem na topa, kosa w late, łatwa farma również trzeba ja pograć aby ogarnąć , łatwiejsza od rumbl'a. Dianka op, nie wiem nic o niej bo nigdy nie grałem, wiec tylko jedno , jak się nafeeduje KOSA . Pozdro. Dałem Ci kryteria trudności danych championów i wybierz sobie jakim chcesz grać , ja polecam Irelie :)

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

­Irelia, przy okazji zapraszam do mojego poradnika do niej! :P
+ heal z W
+ dash z Q pozwala na świetne farmienie lub doskok do przeciwnika
+ wytrzymała
+ slow lub stun (zależny od HP przeciwnika, Irelia musi mieć mniej HP od przeciwnika)
+ idealne ulti
- manożerna jeśli używasz cały czas Q­

oraz Rumble
+ wytrzymały
+ świetny mechanizm umiejętności
+ brak many/energii, tutaj jest tzw. przegrzanie
+ 2x slow
+ dobre ult do TF
+/- jeśli jest nafeedowany/nafarmiony to kozak, jeśli nie to przegrana

Opublikowano

Irelia. True damage z W, po dodatkowym zbudowaniu BotRK'a zjada tanki. Łatwa farma z Q, który jest dashem. Stun z E, możliwość użycia swojego ulta czterokrotnie (które dodatkowo Ciebie leczy!).

Opublikowano

Ja polecam Dariusa. Jeśli trafisz z E i jak ktoś flesznie to i tak go przyciągniesz.

Racja, ale do tego musisz mieć idealny czas reakcji, a z uwagi na to, że flash ma 0 cast time, to wykonanie tego jest prawie niemożliwe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...