Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC]Karta graficzna CS: GO 75-120 fpsow ? ;C

sopel011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich , niedawno mi się popsuła karta graficzna która miała z rok. Mam zapasową ale ona jest z czasów komuny więc jak odpalam grę to widzę jak bym grał w sapera na rozmazanym ekranie. 

Chciałbym jakąś kartę graficzną żeby cs go mi śmigał 75-120 fpsów z 75 też będę zadowolony.

Wiem że to zależy od procesora bo trochę poczytałem więc wypiszę wam moje parametry a wy byście mi doradzili jakąś kartę do 210 zł najlepiej a jak nie zmieści się to do 350 mogę max dać , bo 140 zł chciałem na myszkę odłożyć + mikro ale jeżeli nie będzie wyboru to wezmę taką kartę tylko żebym mi cs go śmigał na min 75 fps. I NÓWKA

PROCESOR: 

AMD Athlon II x2 250 procesor 3.00 GhZ

RAM : 4 GB

SYSTEM: 64-BIT windows 7 

Karty nie wymieniam bo tylko bym się ośmieszył. :P

Producent: NVIDIA nwm czy to potrzebne ale yebie mnie to jestem zielony w tych sprawach wgl nie mój kierunek ale w cs lubie pograć. ^^ 

Zdaję mi się że to wszystkie parametry które są potrzebne .

TA NÓWKA CO MI POSZŁA TO JEST GEFORCE A DALEJ TO NIE WIEM BO NIE MOGE ODPALIĆ ALE MIAŁEM NA LOOZIE 80 FPSÓW. JAK BY MI MATKA NIE SPALIŁA GWARANCJI TO BYM WAM DUPY NIE ZAWRACAŁ ! CZEKAM NA ODP I POZDRAWIAM ;)

imetin_logo.png

Opublikowano

Płyta główna to MSI tyle udało mi się zapamiętać bo ciągle BLUE SCREEN a zasilacza to inaczej niż przez rozebranie kompa nie sprawdze. Wiec potrzebny jest tak bardzo zasilacz? 

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...