Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Utracono połączenie HELP!

JaguarKOX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam problem z MC. Gram na serwerze minecraft'a, i po jakiś 2/3 minutach mnie z niego wyrzuca i pisze: Utracono połączenie a pod tym: Internal Exception: io.netty.handler.timeout.ReadTimeOutException. Reinstalowałem MC, nwm .. Moze to problem z netem lub coś się buguje?? HELP plss. A tutaj łapcie ss'a ponieważ mogłem się pomylić czy cos

http://zapodaj.net/9197a204f51ab.bmp.html                           

Opublikowano

Jest to najprawdopodobniej wina Twojej niezaktualizowanej Javy na komputerze lub wina leży po stronie serwera. Najlepiej ją zaktualizuj, a jeżeli to nie pomoże, to masz problemy z internetem.

Opublikowano

No.. Pobralem Jave i teraz nawet MC nie chce sie wlaczyc -_-.. 

Możliwe, że pobrałeś Javę nie pod swój system windows (trzeba zwrócić na to również uwagę, czy pobiera się Javę x32 bit, czy x64 pod swój system operacyjny). Odinstaluj tą pobraną nową Javę przez Ciebie i pobierz najnowszą Javę 7 update 67, następnie zresetuj komputer i odpal Minecrafta.

Czekam na odpowiedź odpisz, gdy to już zrobisz. 

Opublikowano

Może ktoś pomoże ?? Lord Asasin myśli jak to rozwiązać, jak coś to już wyłączałem neta i go włączyłem, Java 7 jest, jak coś to jest problem z MC, Plss HELP ME!!!!!! 

Opublikowano

Degistive Już zrobiłem to co on teraz resetne kompa :D z/w

PANOWIE!!! Dzieki !!! Juz mnie nie wywala !!! LOOL!!! GZ dla was!! WRESZCIE MOGE NORMALNIE GRAĆ !!! DZIEKI !!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...