Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy L# Bezpieczme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich wiem że był taki temat ostatnio i że była fala banów bo na forum ludzie pisali za co i mam pytanie czy po tym update teraz jest bezpieczny ? Odrazu mówię że nigdy nie używałem  exploitów jakiś botów(volibot) pakietów  i wyłączałem drawingi w evadee z góry dziękuję za odpowiedzi

Opublikowano

no tak ale czy sa mniejsze szanse jak wylacze te exploity i pakiety itd  i czy jak bym nie mowil niekomu ani na czacie riot moze wykryc proces w menedzarze ?

Opublikowano

Ja jade na wyszstkich explitach i nie mam bana juz z 3 miechy wiec nie masz sie o co martwic ;)

Jeżeli pomogłem polub mój post ;) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Opublikowano

Z League Sharpem jest jak z sexem w kondomie - jesteś bezpieczny ale gumka zawsze może pęknąć tak i jest z L# bo mogą Cie nagrać na jakimś obviously skrypcie ale wątpie, że bana dostaniesz skoro G00D lata na wolności.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Z League Sharpem jest jak z sexem w kondomie - jesteś bezpieczny ale gumka zawsze może pęknąć tak i jest z L# bo mogą Cie nagrać na jakimś obviously skrypcie ale wątpie, że bana dostaniesz skoro G00D lata na wolności.

Słabe porównanie, jak gumka pęknie to będziesz to czuł do końca życia, jak dostaniesz bana to chyba nie będziesz tak tego rozpamiętywał.. :D

Zawsze jest szansa na bana, możesz grać jeżeli joduska udostepnił update to chyba wszystko w porządku ;)

­345mulx.jpg

Opublikowano

dzięki za wszelkie możliwe odpowiedzi narazie będę grał póki nie będzie fali banów i będą rozpisywać na forum za co dostali a jak dostanę bana to trudno się mówi temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...