Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie skille może zablokować tarcza Yasuo?

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Autoataki Kayle nie są blokowane (przez tarcze) z włączonym 'e' (forma range), bo nie są pociskami. Przecież Kayle była kiedyś jedną z najlepszych kontr na Yasuo, ciekawe dlaczego.

Opublikowano

Ale ma inna ikonke i to sie nazywa 3q :v

Nie potrafię znaleźć tej ikonki, Riot nie podał jej chyba w prezentacji ani na leaguepedii

Opublikowano

tarcza blokuje ult xeratha (ostatnio jak gralem tez sie z dzwilem, albo byl to bug, bo bylo pokazane gdzie lec iult a ja stalem i tarcza przed soba < do strony skad xerath strzelal > i po prostu niezadaawlo mi dmg)

Hello there.

Opublikowano

Zmienił bym tego Dravena, bo jednak W nie blokuje, wiem że to oczywiste, no ale :v
Reszta jak najbardziej ok.

Opublikowano

Nie to, że się czepiam, ale tytuł 'tarcza Yasuo' jest lekko nieodpowiedni. Jego tarcza nie blokuje nie blokuje żadnych spelli ;_;

Lepiej byłoby dać 'ściana Yasuo'

Opublikowano

Jezu! Wileki dzieki za opis skilli ktore mozna zablokowac, ale rozwniez nie jestem pewien co do blokady ulti od ziggs'a

Opublikowano

PORADNIK ŚWIETNY, WIELKI +.

THX

Jezu! Wileki dzieki za opis skilli ktore mozna zablokowac, ale rozwniez nie jestem pewien co do blokady ulti od ziggs'a

Jestem pewny, że blokuje ulti Ziggsa również :)

Opublikowano

Tarcza Yasuo może wszystko zablokować, bezużyteczny tutorial.

ŚCIANA Yasuo jest przypisana tylko do niektórych skilli :)

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

Ulti Ahri też blokuje ?

Przy Ahri jest "ALL" co oznacza, że wszystkie umiejętności Ahri są blokowane, razem z auto attackami :)

Opublikowano

W L# tarcza yasuo blokuje W Fiory.

Chyba ci się coś pomieszało :D Ta tarcza blokuje skille, które zadają bezpośrednio dmg i muszą trafić :3

Opublikowano

E od Siona też jest (po części, zależy czy trafił wcześniej w stwora) blokowane przez wind wall. R Nautiliusa również. Ciekawostką jest również, że W Yasuo blokuje także W od przeciwnego Yasuo. xD

PS.

Tutaj jest zdjęcie 3rd steel tempest;

36px-Empowered_Steel_Tempest.png

• 4 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...