Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restia2.eu[Dedyk][Medium]

xMateo™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Quake.

Czego obrońca? Napisałem swoją opinię na temat serwera, niewiele wiem bo serwer stoi stosunkowo krótko ale póki co gra mi się przyjemnie więc dodałem swoje 3 grosze w prezentacji. Darmowe SM? Tu cie boli? Cebula wszędzie, zresztą i tak mykam z MPC, nie trawię tego zbiorowiska hejterów jak i samej elity czyli moderatorów którzy rządzą się własnymi prawami niejednokrotnie pogrążając się do reszty tak jak w tym wypadku. 

lecą ulepki typu futro yeti+?

5% pkt ostrzeżeń zebrane, tutaj pewnie za urażenie jakże szlachetnych moderatorów polecą kolejne, więc w sumie styka mi.

ypIGkeh.jpg?1

Opublikowano

Pograłem 5 godzin, serwer przyjemny więc go polecam lecz nie zagram bo muszę oceny poprawiac :P

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

@ Mat3eo

Kiedy planujecie jakiś update czy aktualizację ?

Jak na razie padł pomysł source . Jak na razie to wstępne rozmowy były a jak będziemy wprowadzać to wszystkiego się dowiecie : )
Opublikowano

Mat3eo mozesz mi powiedziec ile ludzi gra aktualnie na serwerze? Bo mam zamiar popykac, potrzebuje tylko tej informacji ^^. Najchetniej to poprosilbym o zdjecie m1 jinno na handlowym ^^.

1292102632u115053.png

Opublikowano

Mat3eo mozesz mi powiedziec ile ludzi gra aktualnie na serwerze? Bo mam zamiar popykac, potrzebuje tylko tej informacji ^^. Najchetniej to poprosilbym o zdjecie m1 jinno na handlowym ^^.

Nie mam zdjęcia a teraz jest rano. Ale graczy przybywa.
Opublikowano

Dajcie ilosc online z komendy GM. Serwer niepewny gdyż jest Shaggy który swoje pokazał na Lastivii. Jednego nie rozumiem, po co zaprzeczaliście że shaggy nie jest w teamie?

Opublikowano

Dajcie ilosc online z komendy GM. Serwer niepewny gdyż jest Shaggy który swoje pokazał na Lastivii. Jednego nie rozumiem, po co zaprzeczaliście że shaggy nie jest w teamie?

Nie chodzi o niego bo każdy admin chce żeby serwer dobrze prosperował poza asfenem. 

Jeśli serwer jest dobry to czemu nie dać mu szansy powodzenia :)

450 online na serwer medium/hard to naprawdę dużo w tych czasach ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...