Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astera2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usuńcie ten śnieg ze strony bo idiotycznie to wygląda.

Macie zapewnioną jakąś reklame?

Skoro Ty ich nie umiałeś odbugować nie mów od razu za całe mpc, w dodatku pisząc "jest ich od groma" sam robisz sobie zdanie o sobie.

Tak reklama będzie.

1402682353-PolonezCaroPlus.jpg

Opublikowano

Prezentacja jest ok, ale widzę pliki Aline.

Napisz do mnie, ~ może kiedyś pomogę ~ VeavninG

Opublikowano

haha jak zobaczyłem tego trilera na yt , najnowszy serwer w polsce i wszedłem tutaj zobaczyć to pierdolłem .

na yt pisało że dodaliście bardzo dużo udogodnień , dungeonów i wszystko czego nie ma na innych serwerach więc pokaż mi co ty tutaj zrobiłeś.

Opublikowano

haha jak zobaczyłem tego trilera na yt , najnowszy serwer w polsce i wszedłem tutaj zobaczyć to pierdolłem .

na yt pisało że dodaliście bardzo dużo udogodnień , dungeonów i wszystko czego nie ma na innych serwerach więc pokaż mi co ty tutaj zrobiłeś.

Witam , prezentacja zostanie zaktualizowana.

Opublikowano

Prezentacja słaba. Serwer wydaje się być fajny.

Poprawcie prezentację i będzie ok. ;)

Opublikowano

Nie widze 2 zdjęć weryfikacyjcnych, 1h na dodanie ew oświecenie mnie gdzie są.­

Ale to jest zapowiedz , myslalem ze trzeba tylko w prezentacjach , ale ok , za chwile beda

Opublikowano

Forum nulled/retail, nie polecam.

http://i.imgur.com/Uh87YpR.png

http://i.imgur.com/5rNE4wJ.png- a tutaj od razu po przeczytaniu prawdy na temat swojego forum ;)

Witam .

Po 1 , forum zajmuje sie inna osoba

Po 2 , co ma do tej prezentacji Twoj post

Po 3 , Co chcesz osiagnac piszac takie posty

Wiec jezeli masz jakies watpliwosci Co do forum to skontaktuj sie z jego administratorem , a nie wklejasz jakies ******* linki pod zapowiedzią.

Pozdrawiam i Życzę dobrej nocy :)

--------

@Feezy

Opublikowano

Witam .

Po 1 , forum zajmuje sie inna osoba

Po 2 , co ma do tej prezentacji Twoj post

Po 3 , Co chcesz osiagnac piszac takie posty

Wiec jezeli masz jakies watpliwosci Co do forum to skontaktuj sie z jego administratorem , a nie wklejasz jakies ******* linki pod zapowiedzią.

Pozdrawiam i Życzę dobrej nocy :)

No to jedziemy.

Forum zajmuje się Tamis (ciekawy nick B)), czyli wasz [AF]. Co ma do prezentacji? Niech ludzie zobaczą jaki to będzie serwer, który już przed startem robi coś, czego nie powinien robić. Forum to jest Wasza wizytówka. 

Chce pokazać ludziom, że nie ma sensu gry na takim serwerze ;)

I właśnie teraz kończę dyskusję (patrz sygna), bo nie mam zamiaru wywoływać spin. Serwera nie polecam, odradzam gry! 

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

@Feezy

No to jedziemy.

Forum zajmuje się Tamis (ciekawy nick B)), czyli wasz [AF]. Co ma do prezentacji? Niech ludzie zobaczą jaki to będzie serwer, który już przed startem robi coś, czego nie powinien robić. Forum to jest Wasza wizytówka. 

Chce pokazać ludziom, że nie ma sensu gry na takim serwerze ;)

I właśnie teraz kończę dyskusję (patrz sygna), bo nie mam zamiaru wywoływać spin. Serwera nie polecam, odradzam gry!

Wiec , jeszcze raz zapytam co to ma do gry , serwer ma 32GB ramu lacze 1gb/s , Intel I7 . Dodatkowo jest ochrona antydos . Wiec co ma forum do serwera . Wizytowka serwera nie jest forum , ale strona i sam serwer , forum sluzy jedynie do informowania graczy tak samo jak fanpage .

P.S Myslisz ze jak bedziesz mial doskonale forum , a gowniany serwer to bedziesz mial graczy ?

Jezli chcesz odpisac to nie rob tego pod tym tematem tylko PW , bo nie chce miec tutaj twojego spamu. Ten temat jest o serwerze a nie o jego forum.

Opublikowano

@Feezy

Wiec , jeszcze raz zapytam co to ma do gry , serwer ma 32GB ramu lacze 1gb/s , Intel I7 . Dodatkowo jest ochrona antydos . Wiec co ma forum do serwera . Wizytowka serwera nie jest forum , ale strona i sam serwer , forum sluzy jedynie do informowania graczy tak samo jak fanpage .

P.S Myslisz ze jak bedziesz mial doskonale forum , a gowniany serwer to bedziesz mial graczy ?

Jezli chcesz odpisac to nie rob tego pod tym tematem tylko PW , bo nie chce miec tutaj twojego spamu.

Nie wypieraj się bo forum jednak jest nielegalne, kto by chciał to by mógł zgłosić i byłby przypal, samo wgranie nulled świadczy o waszej doskonałości, na serwerze nie widzę też nic nowego ;). Pozdrawiam.

/Edit, żeby nie robić spamu.

Nie to nie są dwie różne rzeczy, reklamujesz jako forum SERWEROWE a więc powinno być na poziomie :)

Opublikowano

@'Alkoholic

Serwer robiłem ja ,dodam ze zrobilem go dokladnie , forum zajmowala sie zupelnie inna osoba , swiadczy o tym ze znajduje sie zupelnie na innym serwerze . Wiec nie laczmy tego forum z serwerem. OK ?

Opublikowano

@'Alkoholic

Serwer robiłem ja ,dodam ze zrobilem go dokladnie , forum zajmowala sie zupelnie inna osoba , swiadczy o tym ze znajduje sie zupelnie na innym serwerze . Wiec nie laczmy tego forum z serwerem. OK ?

GAGAGAGAGGAGAGAAAGGAHGAGAHD AGDHGAHGAHGAAGGAGAGA 

JAK TO SĄ PLIKI aline, ty nic tu nie włożyłeś od siebie... I nie wmawiaj nikomu, że sam robiłeś, bo będzie to oszustwo. nie pozdrawiam, zycze szybkiego upadku

Opublikowano

Pliki A2 ciekawe czy znów bug na bugu czy w ogarnięte lecz ciężko ogarnąć w 100% te pliki. Powodzenia na starcie bo się sprzyda :)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Pliki A2 ciekawe czy znów bug na bugu czy w ogarnięte lecz ciężko ogarnąć w 100% te pliki. Powodzenia na starcie bo się sprzyda :)

Dzieki , pliki są dopracowane jezeli bedziesz mial ochote to przekonasz sie o tym 25.01.2015 o 18;00 .

Opublikowano

Usuńcie ten śnieg ze strony bo idiotycznie to wygląda.

Macie zapewnioną jakąś reklame?

Skoro Ty ich nie umiałeś odbugować nie mów od razu za całe mpc, w dodatku pisząc "jest ich od groma" sam robisz sobie zdanie o sobie.

Tak tylko pragnę przypomnieć, że robiłem je dwa lata temu kolego więc nie mów mi, że robię o sobie zdanie.

Zamiast pisać takie bez sensy zobaczyłbyś ostatni mój serwer czyli Ethandie na której nie było ani jednego buga więc łaskawie zamknij mordę :)

A to, że ja nie umiałem to za dużo powiedziane, mi się nie chciało, dużo osób próbowało je odbugować i co wyszło? Serwer padał po 7-15 dniach z powodu bugów.

Prezentacja ohydna, ramki robione w paincie, wszystko rozciągnięte..

Istnieje taki program jak photoshop ew. gimp jeżeli nie chcesz aby ta prezentacja odpychała.. ;-;

Bo naprawdę jak na 2015 rok gdzie jest milion szablonów na prezentacje dostępnych w necie których nikt nie widział na mpc (Oczywiście jak ktoś chce korzystać z gotowców - A tu by się to przydało)  robicie coś w paincie na co 5 letnie dziecko by powiedziało, że brzydkie...

Opublikowano

Bez jaj, ta grafika mnie odpycha... dajcie komuś te 50 czy tam 100 zł i niech wam odpierdzieli jakieś fajne psd bo tu słów brak :x

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

A ja powiem coś od siebie, serwer jak serwer. Gów*no mnie obchodzi jakie pliki, ważne żeby się fajnie grał, wszystkie privy są w praktyce nie legalne bo nie maja tam tego gówna wykupionego czy cos ze podatek mają odpłacać... wiec nie spinajcie sie gimbuski o szczegoly, wazne zeby sie fajnie gralo jak napisałem wyżej. Co do prezentacj, fakt, faktem, jest troche rozciągnięte xDD

POLECAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...