Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yangi z allegro

plokij12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Aysein

Poprzez prowadzone rozmowy: gg, mail ?

Myślisz, że ten człowiek jest bezkarny ?

Ja zawsze przy sprzedawaniu yang robię demko żeby mieć 100% pewność :)

@ Topic

Nie kupuje się u osób, które mają 0 komentarzy i nigdy nic nie kupiły ani sprzedały.

To jest tak jakbyś dał komuś na ulicy 1000zł i poprosił żeby Ci coś kupił... Głupota.

Mhm.. poprzez rozmowe GG, bardzo ciekawe. Równie dobrze mogli by uznać że rozmowa została zfałszowana, po drugie na pewno w regulaminie gry pisze że handel za realną walute jest niedozwolony.. Po trzecie można w 2min przerobić tak screena że by udowodnił, że dał ci yangi. 

Opublikowano

Mhm.. poprzez rozmowe GG, bardzo ciekawe. Równie dobrze mogli by uznać że rozmowa została zfałszowana, po drugie na pewno w regulaminie gry pisze że handel za realną walute jest niedozwolony.. Po trzecie można w 2min przerobić tak screena że by udowodnił, że dał ci yangi. 

Aukcja allegro to aukcja allegro, kazda podlega supportowi. Hoc fakt, kazdy moze podrobic rozmowe na komunikatorze. Ale Twoim tokiem myslenia to jak ktos kupi telewizor i go nie dostanie, a udowodni to rozmowa na gg, ze typek nie odbiera telefonow i nie odpisuje na rozmowygg to musza, to przyjac jako dowod.

Opublikowano

no cóż sprawdźcie sobie nowe komentarze na temat kolesia mogę się przyznać zostałem wyruchany

chyba juz nie ma co sprawdzac:]

Opublikowano

http://prntscr.com/5uun9h

Coz dales sie wyruchac jak ty to powiedziales :) Napewno masz okolo 15 lat, wiec zapamietaj sobie na przyszlosc, ze allegro sprawdza sie po ilosci sprzedanych aukcji i ilosci komentarzy pozytywnych. Oczywiscie komentarze negatywne moga byc ale to przez wybrednego kupujacego :). Na chlopski rozum kazdy zrozumie komentarz negatywny ktory jest tylko po to by uprzykrzyc zycie sprzedajacego. Sam jestem allegrowiczem.

P.S

Jesli ktos napisze, ze policja do niego dojdzie to niech najpierw jebnie sie w leb a pozniej pisze glupie komentarze ;)

Opublikowano

Trzeba sie podniesc po porazce i zyc dalej, tylko najlepiej by bylo jak by tamten za to jakos odpowiedzial...
Znajac zycie teraz sie cieszy ze udalo mu sie oszukac kolejna osobe.

Opublikowano

Witam

Jeżeli do tej pory yang nie dostałeś to juz tylko policja i do allegro. Inaczej tego nie odzyskasz. Nie oszukujmy się sprawa ciężka bo ciężko będzie udowodnić że tych yang ci naprawde nie dał

Pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...