Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia.Com- Offline?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo,Chciałem wejść na www.tibia.com alee...Wyskoczyła mi biała strona i w lewym górnym rogu jest napis "It Works"

A jak chce wejśc odrazu na logowanie przez google(www.google.pl>tibia com login>strona = Błąd wczytywania strony?! OMG?!

Help bedzie + i 5*

userbarwb.png
Opublikowano

masz najprawdopodobniej keyloggera :D

Na świecie jest tylu skurwieli to dlaczego najlepszego przyjaciela mi zamknęli

Opublikowano

Porty mam wolne Hosta też nikt u mnie z rodziny(Administrator) nic nie robił:(

A i Keylogger to impossible System zainstalowałem 5 dni temu i jeszcze żadnych haxow ani modow nie ściągałem :D

userbarwb.png
Opublikowano

Wchodzimy do C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\etc plik hosts, otwieramy go i usuwamy linijki z tibią, jak nie ma takich linijek to polecam przeskanować komputer.

76561198001815076.png
Opublikowano

Musisz przyznać, że ściągałeś jakieś boty, ip changery albo mc patchery do Tibii ^^ Prawdopodobnie trafiłeś na Wartibię ^^

Opublikowano

Wchodzimy do C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\etc plik hosts, otwieramy go i usuwamy linijki z tibią, jak nie ma takich linijek to polecam przeskanować komputer.

Przeczytaj 2 post tematu

@up

ty miałes tylko wczoraj on ma ciągle :P

Opublikowano

Może to nie jest żaden key, ponieważ wczoraj też miałem problem z wejściem na tibia.com

Dziś już wszystko OK

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

też miałem cos takiego kiedys że na kazdej preglondarce mi nie wchodzila tibia.com probowalem na mozili /explolerze/gogle chrom/opera/jescze przez ares wszystko mi blokowalo wlazlem w pliki host usunolem wsystko i nic to niedalo dopiero po formacie sie udalo i chodzilo i wszystko gra na cycus blancus <polecam formata>

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...