Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reset Tf2

ActiZz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Achievementow, godzin itp, ponieważ kiedyś wbiło mi wszystkie osiągniecia na serwerze jakimś , a ja po jakimś czasie chcialem zacząć od zera i skasowalem itemki z osiągów + zresetowalem te achieevy zeby 2x zdobyc przedmioty , ktore mi juz teraz nie lecą.

Opublikowano

Achievementow, godzin itp, ponieważ kiedyś wbiło mi wszystkie osiągniecia na serwerze jakimś , a ja po jakimś czasie chcialem zacząć od zera i skasowalem itemki z osiągów + zresetowalem te achieevy zeby 2x zdobyc przedmioty , ktore mi juz teraz nie lecą.

Załóż nowe konto, takich rzeczy Ci nie zresetują. 

461151420292002410470.png
Opublikowano

Bodajże  przez Steam Acziwment Manager (w subforum z poradnikami jest link) da się usunąć osiągnięcia. A jak się nie da to napisz do supportu. Po za tym, nie da się dwa razy zdobyć tego samego przedmiotu z achivmenta.

@Down: nie przeczytałem

W takim razie nic nie zrobisz.

Opublikowano

Bodajże  przez Steam Acziwment Manager (w subforum z poradnikami jest link) da się usunąć osiągnięcia. A jak się nie da to napisz do supportu. Po za tym, nie da się dwa razy zdobyć tego samego przedmiotu z achivmenta.

Tak, da się usunąć osiągnięcia ale on już to zrobił...

Opublikowano

A istnieje jakoś możliwośc zakupienia premki za pieniądze z mojego głownego steama?

Kup najtańszy przedmiot w sklepie mann co.
Opublikowano

A istnieje jakoś możliwośc zakupienia premki za pieniądze z mojego głownego steama?

Kupić ulepszacza do premium (droga opcja), albo kupic najtańszą gre na nowym koncie i reszta standardowo.

Opublikowano

Żeby zdobyć premium kupujesz najtańszy przedmiot w sklepie Mann Co. (najlepiej podczas okresu testowego, tj. wybierasz sobie broń i klikasz "wypróbuj" - wtedy cena przedmiotu zmniejsza o 25 %)

DM2O42N.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...