Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ts-ForPlayer.pl STABILNY | BEZPIECZNY | MIŁA ATMOSFERA

Counter126

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Piszesz prawdę na temat Countera =

<18:24:33> You are banned permanently. Reason: "Byeeeee"

Nie polecam  ze względu na niego.

NIe dostałeś tego bana ode mnie tylko do Cannzasa. Kilka słów ode mnie: ban się należy w 100%, chwalisz się na około, że jesteś wielkim technikiem, wysyłałeś mi jakieś bannery, które mnie nie interesowały i chciałeś się tylko popisać, no właśnie czym? Na to pytanie odpowiedź sobie sam, bo ty tylko znasz na nie odpowiedź, tyle ode mnie. Pozdrawiam Tymczasem :)

graphic.png

Opublikowano

NIe dostałeś tego bana ode mnie tylko do Cannzasa. Kilka słów ode mnie: ban się należy w 100%, chwalisz się na około, że jesteś wielkim technikiem, wysyłałeś mi jakieś bannery, które mnie nie interesowały i chciałeś się tylko popisać, no właśnie czym? Na to pytanie odpowiedź sobie sam, bo ty tylko znasz na nie odpowiedź, tyle ode mnie. Pozdrawiam Tymczasem :)

∆ Adrian ∆ √

Ty ode Mnie tego perma nie dostałeś

Mogę ci logi pokazać od kogo

Uczeń
Opublikowano

Nie Polecam teamspeak'a siedzieć 10 minut na Centrum Pomocy niby nie ma żadnego Administratroa a jak się zobaczy description  na Lista Administracji są Administratorzy online  bez sensu także nie polecam ze względu na Countera gówno potrafi...

579571423327107377857.png

Opublikowano

Nie Polecam teamspeak'a siedzieć 10 minut na Centrum Pomocy niby nie ma żadnego Administratroa a jak się zobaczy description  na Lista Administracji są Administratorzy online  bez sensu także nie polecam ze względu na Countera gówno potrafi...

Kolego, powiedz mi, jeżeli gówno potrafie, to dlaczego mój ts dalej się trzyma. Przecież ludzie by dawno tam nie siedzieli, skoro wiedzą, że ts jest byłby źle zabezpieczony. Pamiętaj, admin nie zawsze ma czas na centrum pomocy, to też człowiek. A tak poza tym to może i ty gówno potrafisz, bo ja nie :)

graphic.png

Uczeń
Opublikowano

Taki niby z ciebie Technik że po prostu sami musieliście brać na ts-forplayer.pl Technika Mankosa a qwart niby pracownik Hosteam ta jasne..

579571423327107377857.png

Opublikowano

Taki niby z ciebie Technik że po prostu sami musieliście brać na ts-forplayer.pl Technika Mankosa a qwart niby pracownik Hosteam ta jasne..

Gdybyś był bardziej ogarnięty, to byś wiedział, że sam robiłem tego ts, a Mankos został technikiem po jakimś czasie, a qWART jeżeli nie wierzysz, to nie wierz. Prawda jest taka, że pojawiłeś się z dupy techniku ts i hejscisz wszystko niewiedząc, kto wgl robił serwer ts...

graphic.png

Opublikowano

Qwart raczej pracuje w Hosteam. TS3 ogarnięty.

Polecam ze względu na Cannzasa to klasa sama w sobie ;]

Opublikowano

Siedząc na tym TS3 od 4 dni mogę wystawić mu jak najbardziej pozytywną ocenę.

Przejdę pierw do Cannzasa, który co prawda nie siedzi tak często, ale można z nim się dogadać na GG.

Counter również się stara tak jak każdy z administracji.

Według mnie ten TS3 będzie topowym jeżeli się postarają ~ Mają w sobie respekt i potencjał.

Macie jakieś plany co do tego TS3 ? :)

Może weźcie się w garść i ściągnijcie ludzi?

­

Opublikowano

Dziękuje za opinie, staramy się jak możemy, dobieramy administracji tylko ludzi, którzy się na tym znają. Z reklamowaniem ts, czekamy na większą licencję by móc spokojnie zapełniać sloty. Zapraszamy oczywiście na serwer, a ja tymczasem pozdrawiam. 

graphic.png

Opublikowano

Dziękuje za opinie, staramy się jak możemy, dobieramy administracji tylko ludzi, którzy się na tym znają. Z reklamowaniem ts, czekamy na większą licencję by móc spokojnie zapełniać sloty. Zapraszamy oczywiście na serwer, a ja tymczasem pozdrawiam. 

Z tego co widzę posiadacie licencję 128slotów. Może znajdzie osobę, która wam sfinansuje 256/512slotów?

Serwer ma przyszłość.

­

Opublikowano

Gorąco polecam owy serwer TS3, dlaczego? szczerze to po Counterze spodziewam się że to jest coś dobrego, tylko jeden - który mnie rozwala do łez Head Admin: qWART-HosTeam.pl pozdrawiam naprawdę tę osobę, naprawdę to jest idiotyczna sprawa żeby coś takiego odwalać. :D

Opublikowano

był u mnie kiedyś ten qWART i opowiadał się że mają szkolenie w hosteam a propos tsów, teraz wiem po co mu ta wiedza była. żenada.

każdy serwer który ma w regulaminie tekst "Admin ma zawsze racje" jest gówno wart. W tym przypadku również taki wpis jest. Ja rozumiem, że ktoś nie spełnia się w życiu prywatnym, ale bez przesady. Admin nie ma zawsze racji, a to że może udowodnić brak racji nie znaczy, że ją zawsze ma. Dziecinne i żałosne.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

Regulamin jasno mówi: 

§1.15 Administrator może ukarać za inne czynności/zachowanie które uzna za niestosowne. Jeśli użytkownik się z tym nie zgadza - może złożyć skargę. Jeśli będzie uzasadniona - Administrator poniesie konsekwencję

Jeżeli jakieś pytania dotyczące administracji/serwera, oczywiście zapraszam gorąco do pytania!

graphic.png

Opublikowano

był u mnie kiedyś ten qWART i opowiadał się że mają szkolenie w hosteam a propos tsów, teraz wiem po co mu ta wiedza była. żenada.

każdy serwer który ma w regulaminie tekst "Admin ma zawsze racje" jest gówno wart. W tym przypadku również taki wpis jest. Ja rozumiem, że ktoś nie spełnia się w życiu prywatnym, ale bez przesady. Admin nie ma zawsze racji, a to że może udowodnić brak racji nie znaczy, że ją zawsze ma. Dziecinne i żałosne.

c**j ci do tego zjebie.

Polecam ts3 ze względu na Cannzasa i Countera ! :)

1485894.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...