Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Download + Mini TuT-y

Yogi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników tego działu dam tutaj taki Download oraz Mini TuT-y żeby wszystko było w 1 miejscu.

1. Jeżeli chcesz grać na serwerze potrzebujesz client-a oraz zmodyfikowanego media.pak(jest tam zmienione ip do łączenia sie z serwerem oraz lanchuer i jeżeli ktoś chce można dodatkowo zainstalować jezyki wschodnio - azjatyckie jezeli sie chce miec normalny nick w grze).

Client w Całości:

ecSRO client w Całości

Client z RapiShare (6 cześci)

Cześć nr.1

Cześć nr.2

Cześć nr.3

Cześć nr.4

Cześć nr.5

Cześć nr.6

Patch`s :

Chines Patch:(info patch ten potrzebny jest żeby samodzielnie można było stworzyć postać)

English Patch:(praktycznie wszystkie przedmioty sa napisane po j.ang lecz dmg i def w itm jest mixowany)

Englisch Patch v1:(podobno lepsze zangielszczenie od Up)

2. Teraz przesle wam linki bardzo przydatne oraz male TuT

No - DC:(info: dzieki nie mu nie bedziecie dostawac Disconnect przy probie logowania sie na serwer)

Scan Pliku

[TuT]: Rozpakowywujesz plik który znajduje sie w .rar (sro_client.ex0 do folderu MHTC (gdzie zainstalowaleś gre) podmieniasz pliki i gotowe.

AutoPot :(info: program który sam używa nam HP,MP,Vigor,Pile pontionow,)

Scan Pliku

[TuT]: Program można rozpakować na pulpicie. Pontiony radze ustawić w tym samym Bar-e co skille.

AutoLogin by drunken_munky:(info: program który sam loguje Ci sie na serwer, nie testowałem)

Scan Pliku

[TuT] TuT by drunken_munky

Bot :(ja go nie używam gdyż wirusy mi sie te nie podobaja ale nie którzy uważają że one są potrzebne)

Scan Pliku

[TuT] Jest za późno trochę i rano napiszę.

Multi Client (info: sposób dzieki któremu można wejść 2 postaciami na raz lub nawet wiecej)

a. Najpierw włącz normalnie grę tak jak zawsze to robisz po prez lanchu-ra i normalnie logujesz sie na serwer

b. Następnie naciskasz jednocześnie przyciski Alt+Ctrl+Del i następnie PPM(prawym przyciskiem myszy) na ikonke Silkroad i wybieramy opcje Minimalizuj, a jeżeli chcesz zeby normalnie była gra to naciskacie tylko na ikonke Silkroad-a.

c. Później naciskamy PPM(prawym przyciskiem myszy) na lanchuer od naszej gry, wybieramy z paska Uruchom jako.... i naciskamy ok.

d. I uruchamiama nam się normalnie lanchu-er i gramy juz na 2 postaciach.

Client ecSRO, Silkroad Addction by jacus

http://files.filefront.com/sraecsrosetupex...;/fileinfo.html

Strona Tematu: http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=9604

Wszystkie pliki ściągacie na własną odpowiedzialność. Jeżeli im nie ufasz to proszę bardzo nie ściągaj proste. Pliki media.pak nie da się przeskanować gdyż są zbyt wielkie tak samo jak cześci do client-a pSRO. Jeżeli ktoś zauważy nie działający link prosze napisać mi o tym na PM. Pozdrawiam Yogi

Zabrania się kopiowania treści bez zgody Autora by Yogi.

Opublikowano

Matko jedyna...

@up

A sam sprawdzic nie umiesz??-.- Raty exp x7 gold x7 sp x7 sos x3 som x1 i sun x1

Hmm...Wbijanie. Tak. Wbija sie srednio caly dzien. No wiesz czasami Ci sie uda wbic za 5razem...

sagan20 TO OSZUST!
Opublikowano

Przepraszam w 1 linku pomyliłem nazwe chodziło mi o ecSRO (MHTC) tak trudno pomysleć jak napisałem później LOL.

• Dodaj nową pozycję...