Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gry. Co i jak.

Beebok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wracam do wota grałem jakiś czas temu ( coś ok. roku ) Doszedłem do is-a 8 i obj. 704 fakt niezłe czołgi. Teraz wracam konto jest nowe ale nie wiem w jaką by pójść linie myślałem nad :
- Francja HT nie grałem ale wiem że od VIII jest magazynek. Co sądzicie o tej lini przyjemna ?
- Rosja HT lub DT grałem znam czołgi wiem że dobre ale trochę nudne po czasie

- USA medy grałem T69 dość przyjemny. Warto zaczynać 

Dalej nie wiem jakieś porady ?

Opublikowano

Setka jest bardzo dobra, każdy 8t ściąga na 5/6 pestek, dobra mobilność, ale bez pancerza. 10 tier często wykorzystywany na CW.

Opublikowano

Zależy jak dobrze grasz, is7 to podstawowy czołg, każdy nim umie zagrać :D
t57heavy jak dla mnie lepszy od amx50b. Jakiś pancerz ma, rzadko bo rzadko, ale coś odbije.
Jeszcze polecam waffetragera(mówię na niego - whatta**ck :D), 5 pestek po 600, wszystko wchodzi aż miło. Tylko brak pancerza i słabe camo.

6cluij.gif

Opublikowano

Zależy jak dobrze grasz, is7 to podstawowy czołg, każdy nim umie zagrać :D

t57heavy jak dla mnie lepszy od amx50b. Jakiś pancerz ma, rzadko bo rzadko, ale coś odbije.

Jeszcze polecam waffetragera(mówię na niego - whatta**ck :D), 5 pestek po 600, wszystko wchodzi aż miło. Tylko brak pancerza i słabe camo.

żebyś się z tym Isem-7 nie zdziwił. 300 wn8 to nie jest oznaka, że ktoś umie grać, a tak wyglądają staty połowy graczy ISa-7

tia, wt e 100 najlepszy pomysł. kolejny 450 wn8 wt to wymażona rzecz na polu bitwy.

amx 50b w 9.6 bedzie lepszy od t57 - lepszy pancerz i mobilnosc, szybciej celuje.

Opublikowano

żebyś się z tym Isem-7 nie zdziwił. 300 wn8 to nie jest oznaka, że ktoś umie grać, a tak wyglądają staty połowy graczy ISa-7

tia, wt e 100 najlepszy pomysł. kolejny 450 wn8 wt to wymażona rzecz na polu bitwy.

amx 50b w 9.6 bedzie lepszy od t57 - lepszy pancerz i mobilnosc, szybciej celuje.

A dlaczego ma 300? No bo właśnie większość w niego idzie. Ale jest najprostszy, albo jeden z prostszych z 10.

I powiedziałem, że zależy czy umie grać, jak tak to sobie z wtkiem poradzi. :)

6cluij.gif

Opublikowano

Rosja, czołgi ciężkie :) Linia do IS-7 :)

Tak jak tutaj wyżej linia do IS7 bardzo fajna. Kv1 fajna zarabiaczka. Is, Is3 bardzo fajne czołgi. Więc ta linia obowiązkowo. Od siebie jeszcze dodam, że fajną linią jest Amerykańska tylko musisz się uparać z pierwszymi 4 tierami, a szczególnie z M3Lee. Potem już same fajne czołgi T1 heavy fajna zarabiaczka, szybko strzela, naprawdę ładne dmg można zrobić. Potem mamy M6 też super czołg z fajnym działem i T29 ze świetną wieżą, która odbija prawie wszystko, naprawdę tą linię polecam :D

Opublikowano

Chyba się jednak zdecyduje na tego IS-7 bo każdy go poleca no i grałem tą linią doszedłem do IX więc znam czołgi. 

Opublikowano

To ja jeszcze coś wtrące od siebie xD BMX ( AMX 50B ) jak najbardziej godny polecenia ;) Bardzo mobilny czołg, wysoka prędkość i co...i powiem Tobie, że pancerz ;) tak to nie żart na wieży ..meh..tu coś czasami ...lecz kadłub :3 większość graczy słysząc z przyzwyczajenia ' paper tank ' oraz walcząc z poprzednikami przyswaja wiedzę że :"gdzie nie strzeli tam przebije !" Guzik prawda na kadłubie masz tyle ( górna płyta ) że E3 czy Jagodki się " dingaja ". Posiada też przyjemne działo oraz w przyszłych patch'ach ma dostać kolejnego buffa tym razem do pancerza !!!! Wiec jeszcze raz bardzo polecam, tak jak wszystkich poprzedników ;)

Opublikowano

Ok wszystko już wiem co chciałem się dowiedzieć prośba o reset wysłana po resecie i sprzedaży dużych apteczek będzie ok. 12 milionów ruszam głównie w HT Francji i powoli HT Rosji dzięki można zamykać 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...