Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PvP (97lv)

Crisuu345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem się dowiedzieć jaka profesja góruje na 97 lvl pod pvp. Tzn tak, chcę zrobić sobie postać na 97 lv, żeby bić Czache + być dobrym w pvp, nie chodzi mi tu o mieszane um czy coś. Chciałem się dowiedzieć jaka profesja góruje w pvp i jednocześnie będzie sobie bardzo dobrze radziła z tą e2. Prosiłbym o jakieś konkretne rady, podpowiedzi, swoje własne przemyślenia, zestawy UM do tej profki też by się przydały, co do eq to planuje sobie tą postać wylegować, cały czas zarabiam na eq, ale to mniej istotne. Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam! :)

Opublikowano

Palek z łowcą, który ma trutę i uni eq nie ma szans. Z resztą profesji również nie idzie mu zbyt dobrze. Zapomnij o tej profesji pod pvp. Palek pod pvp to kupa. :) Trop pod pvp praktycznie na każdym lvl'u jest dobrym wyborem. Pomyśl jeszcze nad łowcą, ewentualnie tancem, który z kolei ma problemy z palkiem.  :D Sam na tym lvl'u długo stałem łowcą, były to dawne czasy i trudno było o dobre eq, jednak z heroicznym eq dawałem radę z czachą. W pvp szło świetnie, nie narzekałem na łowcę pod pvp. ;3 Skoro i tak masz zamiar tą postać "wylegować" to popatrz na dostępność leg na każdą z profesji i na której z nich mniej wydasz 

oudcdy.jpg

/

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...