Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którą Mp4 Wybrać ?

Koks

Ktora Mp4?  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ktora Mp4?

• 1
      10
    • 2
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wedlug mnie ta druga wez. Moze i drozsza ale lepsza, naprawde polecam ci druga

PolandMS

[X]Login Serwer - 100%

[X]World Serwer - 100%

[..]Dropy z potworkow - 48%

[..]Sklepy - 13%

[X]Warp NPC - 100%

PolandMS - Postacie

Job: SuperGM

Level: 255

Nick: [GM]Swirek

Opublikowano

No i zamowione :D wybralem 1 :P najwyzej kiedys zmienie :P w sumie niczym sie nie rozni tylko jest troche wolniejszy ;]

mialem kupic mp4 za 260 w sumie kupilem za 360 :D nie wybralem 2 bo nie rozni sie za bardzo a kosztuje 400 zl :P

zobaczymy jutro jak przysla ;]

Opublikowano

Ehh Wyglad nie ma duzo tutaj ,a po za tym nie sa tak brzydkie by je wyrozniac - Polecam ci 2 ... Wszystko jest w niej okey ...

Opublikowano

Ale jestem wkurwiony :/ Wydalem 400 zł na mp4 i co gdy przyslano okazalo sie ze jest zjebany panel dotykowy :/ i musze wyslac do serwisu :/ Teraz bede musial czekac nie 4 dni ale 14 dni :/ A tak sie cieszylem do chwili pierwszego wlaczenia :(.

KURRRRRRR*******

Opublikowano

Wyglada fajnie ale musialem oddac do reklamacji z powodu nie dzialajacego jednego przycisku na panelu dotykowym :/ czekam :P

Opublikowano

Tak myślałem ,że będziesz musiał oddać <żart> ,ale ja bym wybrał tą 2 i tak :P A ja musze się pochwalić ,że kupiełm ostatnio iPoda Nano od Apple :D

Opublikowano

Osobiscie wybralbym pierwsza i ta ja polecam bardziej. Dlaczego? W drugiej nie widze zeby miala wejscie na karte pamieci, co jest dla mnie wielkim minusem, a 2gb to jest... malo, no chyba ze Ci tyle starczy to mozesz wziasc druga, ze wzgledu na baterie wyglad itp.

Btw... do prawie all up: wybor elektroniki na zasadzie "bo ladnie wygalda" nie jest zbyt rozsadny

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

wg mnie wybierz jaka chcesz taka jak ci sie podoba ... ;d na ja twoim iejscu wybral bym tą 2 :D

po 1 ladniej wyglonda

hmm ... jesli lubisz słuchac duzo i głośno tokup se taką co ma 2 gb pamienci ....

Hmm wiadomo (znany user mpcforum.pl :D)

5497.jpg

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

17952.png

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

- 2988831

Opublikowano

LUdzie!! Po co spamujecie?! "Ja bym wybral ta" ... Po co?! Jak napisal ze juz kupil ta 1 to po co sie udzielacie?! Wg mnie koniec tematu...

PolandMS

[X]Login Serwer - 100%

[X]World Serwer - 100%

[..]Dropy z potworkow - 48%

[..]Sklepy - 13%

[X]Warp NPC - 100%

PolandMS - Postacie

Job: SuperGM

Level: 255

Nick: [GM]Swirek

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...