Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[14 Dni] Mikihisa

Makin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam za to. Nie wiedziałem, iż byl to test nowych nagród.z miszczem bylo wiele problemów i myślałem ze coś mu odwaliło i zaczął spamowac. Generalnie to napisałem to odruchowo. O unbana proszę, gdyż jest to mój 1 wybryk oraz w dziale giełdy jest mój temat i chciałbym go prowadzić dalej. Z góry dziękuję oraz przepraszam za obrazę

Opublikowano

Zdaję sobie z tego sprawę. Czyli opcji na unbana nie ma? Mogę użyć tego konta do ewentualnego porozumienia się z potencjalnym kupcem? Wiem że nie :<. Dodam też że we wtorek miałem dodać mega poradnik do działu L#. Proszę o danie mi drugiej szansy. To ważne

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1303763-tut-l-tier-lista-skrypt-kazda-pozycja/page-8

w tym temacie ostatni post pokazuje, iż pracuję nad poradnikiem. Sezon 5 rozpoczyna się 21 stycznia i właśnie w tym dniu miałem zamiar opublikować ten poradnik. Pisanie go już pochłonęło ok 10 godzin pracy (3/5 pracy mam zrobione <top jungle mid, pozostały 2 pozycje - adc i support>).

Głupio mi, że wysłałem taki raport. Tak jak już mówiłem nick miszcza od razu skojarzył mi się z dawnymi problemami i nie wiedziałem, iż pracuje on nad tą plakietką. co jak co ale nie mam szacunku do osób robiących coś wbrew administracji czyli jak się okazało stałem się jedną z tych osób, do których szacunku mieć nie mogę :< Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli :)

Opublikowano

Nie można usprawiedliwić takiego zachowania tym, że zgłaszałeś potencjalnego spamera, sam w tym momencie złamałeś regulamin. Pisanie poradnika nie jest powodem do nadania unbana.

Musisz odczekać 14 dni i dopiero możesz korzystać w pełni z forum, to konto, które stworzyłeś może być wykorzystane tylko i wyłącznie do odwoływania się od bana.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

@Lord Makin

wypowiesz się? zaglądałem na konto i otrzymałem prywatną wiadomość. kurde zależy mi na tym unbanie. bardzo proszę, serio. W zamian za unbana mogę zrobić jakiś projekt dla mpc czy coś. zależy mi