Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przyjmę posadę TGM, GM, SGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam na Imię Mateusz, mam 18 lat i pochodzę z Woj.Lubelskiego. Na co dzień uczęszczam do szkoły technicznej na kierunku technik-informatyk, lubię majstrować przy komputerach jak i także bawić się w skryptach:)

Piszę te podanie aby urozmaicić, graczom rozgrywkę. Na pewno bym organizował masę eventów i innych ciekawych konkursów.

W Metin 2 gram ok. 7 lat, rozpocząłem grę na Tiveria ( wiem zapytacie czemu nie pl? dlatego bo wtedy byłem ciemny w tych sprawach i po prostu grałem :D )

W wykonywaną pracę wkładam nie 100% a nawet więcej swoich możliwości. Jestem bardzo systematyczny, sumienny i bardzo cierpliwy  smile.png

Czasu w grze i na forum mogą zaoferować na tygodniu min. 5h a w dni wolne +7h :)

Jestem osobą odpowiedzialną, sprawiedliwą i można mnie obdarzyć zaufaniem

Mam raczej spokojny charakter, jestem miły i pomocny więc jestem w stanie współpracować z ludźmi 

Doświadczenie z grą tak jak mówiłem mam ok. 7 lat w tym często moja postać była w topce pvp :D do tego byłem 1x moderatorem forum i 2x game masterem 

Pewnie zapytacie dlaczego ja ?

I tutaj się zatrzymam. Jestem miły, pomocny i bardzo cierpliwy co do spraw GM'a. Ponieważ często ludzie na serwerach proszą GM'a żeby im dał eq albo, że źle wykonuje swoje obowiązki czy coś ja ich doskonale rozumiem bo GM to też człowiek i też popełnia błędy, a posada GM'a to jest wyróżnienie jak i odpowiedzialność.

Oczywiście mam TS3/FB/Skype/GG ( jak bedzie trzeba )

Pozdrawiam Serdecznie

matix312 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...