Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MarvelHeroes 2015

LeoWoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Postanowiłem zacząć grać w tę grę. Trafiłem na dzień gdzie po zalogowaniu się dostaje się skrzynke z losowym bohaterem

Zrobiłem mnóstwo multikont i trafilem na 4 fajnych bohaterów:

Nova

Silver Surfer

Ghost Rider

Task Master

Mam pytanie, który z wymienionych jest lepszy według was w późniejszej fazie gry? Kim się opłaca grać.?

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

pogrywajac wieksza czescia bohaterow oraz z obserwacji stwierdzam jedno jest pare OP postaci jak magneto, venom czy hulk ale co do reszty to jest rowny oraz czasem taki sam poziom ... nie ma slabej postaci tylko zle zbudowana a co do budowania jest troszke bo nie dosc ze itemki czy skile to jest jeszcze omega system ktory jest głownym aspektem robienia postaci i tak na prawde to on buduje nam OP postac. 

Jezeli lubisz postacie Mele graj mele, jezeli ranged graj ranged a jezeli magick to wybierz sobie typ mental czy energy i masz postać .... pamietaj w KAZDEJ GRZE PRAKTYCZNIE KAZDA POSTAĆ JEST WAZNA I DOBRA NA SWOJ SPOSOB GRAJ POD SIEBIE STARAJ SIE JA OGARNIAC I NIE MIEJ ZDANIA TAKIEGO JAK " o jak on gra takim i takim magikiem i napierdziela niesamowicie a ja tylko takim melaskiem i nic nie robie musze zrobic sobie taka postac jak on bo to jedyne wyjscie i jedyna postac ktora cos robi" JEZELI BEDZIESZ TAK MYSLEC TO NIGDY DO NICZEGO NIE DOJDZIESZ wiec graj tym czym ci sie dobrze gra, a efekty zobaczysz jak ogarniesz ta postać.

76561198013232167.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...