Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferta współpracy dla serwerów, które startują!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<>

<>

<>

<>

R

E

K

L

A

M

A

<>

<>

<>

<>

Witajcie!

Chciałbym wam zaoferować współpracę po przez zakwaterowanie waszego serwera metin2 na naszym serwerze teamspeak3. 

Dlaczego akurat my?

Odpowiedź jest prosta! Istniejemy od początków 2013 roku, jako jedna z najstabilniejszych ekip posiadamy średnio ok. 400-450 użytkowników w godzinach szczytu. Oferujemy stu procentowy profesjonalizm oraz gwarancję bezproblemowej współpracy.

Nasze atuty:

- 512 slotów (Licencja AAL)

- interaktywny banner pokazujący godzinę, datę itp

- zgrana administracja

- uptime 99,8%

- szybki kontakt z właścicielami

Czego oczekujemy od Was?

- oczekujemy dobrej opinii właściciela serwera metin2

- projektu, który wystartuje na dniach (tydzień/dwa) chodzi tu o dopracowany serwer

- dużej reklamy, startu z przytupem

- oryginalności pomysłu

Oferujemy również własną strefe na serwerze, własne rangi administracji metin2 oraz reklamę na naszym serwerze.

Więcej szczegółów można omówić po wstępnej rozmowie.

Kontakt z właścicielami po przez ts3 [sYGNATURA] bądź GG: 51615483

Opublikowano

macie 400-450 osób w godz szczytu więc co wy dalej chcecie? , przecież wraz ze startem będzie kolejne 300 , a licencja 512 więc życzę powodzenia

Opublikowano

No to skoro to jest Waszym celem to może najpierw ją kupcie, a potem się ogłaszajcie ? :>

Taka moja propozycja  <3

Opublikowano

No to skoro to jest Waszym celem to może najpierw ją kupcie, a potem się ogłaszajcie ? :>

Taka moja propozycja  <3

Kupić można w każdej chwili, obecnie jest: http://scr.hu/4ekp/f5me6

Jeżeli dojdziemy do max slotów z automatu kupujemy 1024 oczywiście, jeżeli będzie taka potrzeba.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSkurwensynek™. Komunikacje pomiędzy klientami/garczami ? A co do serwera to polecam dRc się zna na rzeczy i wiem że są zdolni do zakupu licencji 1024 :P

Opublikowano

Wspolpraca team speak? Co taki ts3 da serwerowi? No tak da ts3 za kilkadziesiat zl. To co wy oferujecie jest bez sensu :D

Jezeli mowisz, ze taki serwer to kilkadziesiat zlotych to sie grubo mylisz.

Opublikowano

Wspolpraca team speak? Co taki ts3 da serwerowi? No tak da ts3 za kilkadziesiat zl. To co wy oferujecie jest bez sensu :D

Dla startującego serwera Metin2 nawet licencja 512 slotów jest dużym wydatkiem.

Większy komfort takiemu serwerowi zapewni współpraca z innym serwerem TS3, ponieważ pieniądze, które mieliby wydać na licencje mogą spożytkować w lepszy sposób, inwestując w np. reklamę.

Co prawda serwera do Metin'a nie mam zamiaru tworzyć, ale na TS'a napewno zajrze, bo obecnie szukam jakiegoś spokojnego serwera TS3.

Ludzie mają jedynie tyle wolności...   

a2b4p0.jpg
Ile mądrości, by jej chcieć i odwagi, by wziąć!    

Opublikowano

Większy komfort takiemu serwerowi zapewni współpraca z innym serwerem TS3, ponieważ pieniądze, które mieliby wydać na licencje mogą spożytkować w lepszy sposób, inwestując w np. reklamę.

Co prawda serwera do Metin'a nie mam zamiaru tworzyć, ale na TS'a napewno zajrze, bo obecnie szukam jakiegoś spokojnego serwera TS3.

Dokładnie, licencja to nie są grosze czy tam pare stówek. Dla serwerów metin2, które chcą wyjść ''po taniości'' to jest mega wydatek, bo co prawda taka licencja to przedłużenie serwera dedykowanego na okres 3-6 miesięcy.

Do tego opłata naszej maszyny, to też nie jest 50 czy tam 100zł.

Czekamy nadal na wasze wiadomości oraz propozycje

Opublikowano

Chyba nie wiesz o czym mowie, a wiec

Dlaczego akurat my?
Odpowiedź jest prosta! Istniejemy od początków 2013 roku, jako jedna z najstabilniejszych ekip posiadamy średnio ok. 400-450 użytkowników w godzinach szczytu. Oferujemy stu procentowy profesjonalizm oraz gwarancję bezproblemowej współpracy.

Jesli maja 400-450 osob na ts3 to te 62 czy 112 slotow jest malo, jesli to ma byc server gdzie bedzie gralo 300+ osob to co to za ts3 gdzie ludzie beda wbijac i bedzie im wyskakiwac, ze "brak slotow"?

Opublikowano

Po krótkiej lekturze mogę polecić. Dlaczego? Tekst jest napisany poprawnie, bez większych błędów, co ważniejsze z sensem. To się ceni, gdyż zauważyłem na samym początku iż oferta jest przemyślana i nie była pisana na 'odwal się'.

Co może dać taki serwer ts3 serwerowi? Dużo, jeżeli oczywiście projekt jest dobry. Wystarczy, że jedna osoba wejdzie na serwer i wbije z ekipą. Jak na kanałach serwera będzie sporo osób, to i strefa serwera będzie częściej odwiedzana ze względu na przebywających tam ludzi.

Wyczuwam pełen profesjonalizm. Polecam.

Opublikowano

Jak najbardziej Polecam ! 

Ogarnięta administracja, stabilny serwer, miła atmosfera, do tego dochodzi "mini reklama" serwera. 

Same plusy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...