Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór regionu oraz możliwość grania z tą samą narodowością co język

PatrykExTrEmE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Regionu Polskiego nie można wybrać, ale można wybrać region szukania np. Eu, czy Azja. Napewno w jakimś stopniu zniweluje to szanse na ruskich xD

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Regionu Polskiego nie można wybrać, ale można wybrać region szukania np. Eu, czy Azja. Napewno w jakimś stopniu zniweluje to szanse na ruskich xD

Putiny są wszędzie. Nie ma przed nimi ochrony.

Opublikowano

Poszukaj sobie jakiegoś teamu, ew. na czacie Poland popytaj czy ktoś z Tobą nie zagra.

Opublikowano

Ja już wole Putinów niż ludzi z Polanda. Najlepiej znajomych zaprosić i w swoim gronie gierczyć

Racja, ludzie z Polanda to nie ludzie :D 

Graj na US jak internet ci pozwala ;)

61093c6efb.png

Opublikowano

Nie da się bronić przez Putinów, oni są wszędzie. Ja się pytam, co oni robią w każdym regionie zamiast grać na swoim ? 

Opublikowano

Nie da się bronić przez Putinów, oni są wszędzie. Ja się pytam, co oni robią w każdym regionie zamiast grać na swoim ? 

Powiem ci ze juz ch*j ze graja nie na swoim regionie, ale zeby na ANGLO jezycznych serwerach? Kur*a plis ... nie to ze umieja powiedziac tylko ' I FAK ZE MADER ' to na dodatek nic nie rozumieja ... smutne

61093c6efb.png

Opublikowano
Volvo powinno im zrobić swój prywatny serwer aby nie męczyli nas swoim byciem  xD

No tak, tylko że może wtedy trudniej jest znaleźć potem członków do gry jak się gra solo, bo w docie to Rusków jest więcej niż innych obcokrajowców na całym świecie razem wziętych. Poprawcie mnie jeśli się mylę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...