Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zlagowac Neta Pomocy !11

dawobr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie znacie jakies pomyslu ja juz robilem tak:

Gram na avalonie jak co

Wlaczylem 6 metinow w m1 5 filmow na yt i 2 sciagania a mam neta 1 mb/s i nic dupa dalej sobie chodze bez zadnych lagow aha i zrobilem jeszcze piorytet metka na najnizszy i nic !!! chodze normalnie 0 lagow POMOCY !!!!!!!!!!!!!!

DAj minusa ---

Opublikowano

1 MB masz ??? To nie wiem bo ja jak ściągam to już nie mogę wbić :D

Poszukaj takiego programu do przepustowości i możesz sobie dać np 5 kb na sekundę :D nie pamiętam nazwy ;/

Opublikowano

ja wysyłałem na RS , MU i Speedyshare miałem otwarte 10x youtube na 10 min filmikach proirytet na najniższy FF na najwyższy a neta mam 1mbps i nic ;/ 0 lagów

na 2 kompie też było kilkanascie plików do sciągania :(

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Może Ty masz neta 1 Gbps? xD

Ściąganie i wysyłanie zamula tylko neta. Jak masz jakiegoś klienta torrent to spróbuj nic zamulić neta :D Mi to pomagało. Przestańcie gadać, że milion metinów gg i skype zamula neta bo nie zamula. Kilka metinów potrafi zamulić kompa a nie neta (metin to istny pożeracz ramu, zwłaszcza w kilku egzemplarzach)

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Jeśli można wiedzieć po co ci lagi?

Metka laguje się dla korzyści. Taki lag potrafi czasem zrobić fajne rzeczy w grze:D

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

@4P - mam 1MB/s na 100% xD

P.S. ZNAJCIE jakis program co ROZDZIELA internet tzn na metka tylko 2kb/s a na reszte pozostala czesc :P

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Włącz jak najwięcej okien metka :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Ej w torrencie patchującym metka jest ustawienie przepustowosci wiec moze w metku tez jest ;x A jak nie to szukamy jakiegos programosa ktory to robi

Czekam aż mi wbiją 100% i przesiadam sie na nowe konto ;D

Opublikowano

Ja mam internet 1mb i jeżeli włączam +5filmów i pobieram kilka plików to nie mogę się nawet na metka zalogować. Więc możesz spróbować w ten sposób :)

Opublikowano

Łatwe :)

Ściąg Emule i Torrenta. Ustaw pełno plików i walnij na priorytet najwyższy. Będziesz miał takie lagi że szok.

Opublikowano

Kacperski Antywirus mial taka opcje chyba

Nie moge z tego :P : Kacperski

A co do tematu, to moj sposob jest taki :

Włączam kilkanaście plików do sciagania i udostepniania w Utorrencie. Leci po 500-600 KB/S, nawet 1mb/s.

Wtedy mam lagi, ze nawet na PL'u mnie wywala :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...