Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System ELO w CS:GO - Czyli jak awansować wyżej.

Gość Kamil K.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A dlaczego według Ciebie ELO nie ma prawa bytu ? Gdyby nie było systemu elo to byś miał ustaloną ilosć wygranych meczy na rangę. Pozdrawia Szeryf.

a szeryf to jakaś dobra ranga, że tak się tym szczycisz, bo to nadal niski poziom akurat.

@top

cały ten poradnik to tylko to jak to według ciebie wygląda, a raczej jakbyś chciał, żeby to wyglądało, więc raczej poradnik bezużyteczny, bo w skrócie polega on na wygrywasz awansujesz, przegrywasz spadasz, a wszystko reszta to bujda.

Opublikowano

a szeryf to jakaś dobra ranga, że tak się tym szczycisz, bo to nadal niski poziom akurat.

@top

cały ten poradnik to tylko to jak to według ciebie wygląda, a raczej jakbyś chciał, żeby to wyglądało, więc raczej poradnik bezużyteczny, bo w skrócie polega on na wygrywasz awansujesz, przegrywasz spadasz, a wszystko reszta to bujda.

Do Supreme brakuje mi dwóch rang ;)

Cały ten poradnik to jest jak może to wygląda, gdyż w XBOXie można było sprawdzić swoje pkt ELO i na tym bazowałem swój poradnik z innymi graczami oraz zwróciliśmy uwagę na to że system ELO został ulepszony. Reszta to nie bujda, wystarczy poczytać to co dałem 3 posty wyżej :)

Opublikowano

Do Supreme brakuje mi dwóch rang ;)

Cały ten poradnik to jest jak może to wygląda, gdyż w XBOXie można było sprawdzić swoje pkt ELO i na tym bazowałem swój poradnik z innymi graczami oraz zwróciliśmy uwagę na to że system ELO został ulepszony. Reszta to nie bujda, wystarczy poczytać to co dałem 3 posty wyżej :)

ty tak na serio z tym, że szeryf to wysoka ranga i z tym, że brakuje ci 2 rang, których nie wbijesz, bo jesteś za słaby?

Opublikowano

ty tak na serio z tym, że szeryf to wysoka ranga i z tym, że brakuje ci 2 rang, których nie wbijesz, bo jesteś za słaby?

Nie będę zniżał się do twojego poziomu wypowiedzi. Rozumiem że tkwisz w silverze ale to nie moja wina tylko tego że nie umiesz grać. Koniec rozmowy na temat mojej rangi, nie jest to na temat.

Opublikowano

Nie będę zniżał się do twojego poziomu wypowiedzi. Rozumiem że tkwisz w silverze ale to nie moja wina tylko tego że nie umiesz grać. Koniec rozmowy na temat mojej rangi, nie jest to na temat.

tak tkwię w silverze nie mam pojęcia na temat tej gry, a Ty będąc w szeryfie jesteś bogiem gry, sorry :/  B)  B)  B)

Opublikowano

@ElAlpen

Spinasz sie nie wiadomo poco i nabijasz posty.

Przegrywając nie awansujesz, ja mając nawet kd 37:17 5/6MVP w meczach przeciwko smurfom i gold nie awansowalem przez 13 meczy.

Na moje to nie działa tak. ;/ 

Opublikowano

Do KASACJI

KAŻDY, PRÓCZ SILVERA WIE, ŻE W CS:GO TAKIE COŚ JAK ELO RANK NIE ISTNIEJE!

ELO nie ma bytu w CS:GO, niech to do was dotrze. Odsyłam do wujka google.

Tylko że valve samo wspominało o ukrytym systemie mmr w grze :)

Co do twojej idei ELO to z tą zasadą 100 pkt, totalnie sie nie zgodzę. Zbyt szybkie awanse by były.

Opublikowano

Fajnie by bylo gdyby te punkty byly pokazane w samej grze. Nie mam pojecia jaki interes jest w tym zeby nie pokazac nam kiedy mamy szanse awansowac....

Nie pokazują bo by było dużo smurfów.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...