Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komplet alfa beta gamma

cabanek1220

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko , mam pytanie do bardziej doswiadczonych graczy , mianowicie ile potrzebuje urki na zlozenie kompletu wrót na rabacie i premce , oraz w jaki sposob najlepiej klikac .

Za odpowiedzi lecą kciuki w góre.

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

ja osobiscie zawsze klikam po 5 energij ale jak jest juz koncoweczka to po 1energii ale bardzo rzadko zazwyczaj cale wrota po 5 enrg.

na A/B/G na rabacie i premce to wyniesie ciebei okolo zeby cie nie sklamac 300k urki - 500k urki 

roznie to bywa raz zlozyc za damski c**j ze tak powiem a nieraz jest tak ze nic nie wpada :D 

Opublikowano

jak składasz abc to ci dam taką mała rade jak złożysz jedne wrota to nie klikaj żeby na 1-1 się pojawiły, bo wtedy na nowo np do alfy będą wpadać częsci ;p a tak wieksza szansa ze wpadnie do reszty :D

Opublikowano

Jeszcze lepsza rada po co ci te wrota nie lepiej zety robic jest najlatwiejsza i najlepsze bonusy masz ...(!)

Zrobilem ostatnio zete polatalem z 4 dni i nowa juz jest do zrobienia.

Opublikowano

mam full havo , full herk i full lf-4 , a jezeli chodzi o zety to moge skladac 3 na dzien , ale zbieram na ulepszenia i skladam tylko za energie wiec wole alfe , bete , gamme bo urki najwiecej.

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

mam full havo , full herk i full lf-4 , a jezeli chodzi o zety to moge skladac 3 na dzien , ale zbieram na ulepszenia i skladam tylko za energie wiec wole alfe , bete , gamme bo urki najwiecej.

powiem tobie ze zety ogolnie opyla sie robic bo szybko sie je sklada nawet bo 1,5k energij trzeba i calkiem niezla nagroda jest 

mozesz zlozyc 3 zety zamiast jednego kompleciku i wiecej zyskasz :D

Opublikowano

Siemanko , mam pytanie do bardziej doswiadczonych graczy , mianowicie ile potrzebuje urki na zlozenie kompletu wrót na rabacie i premce , oraz w jaki sposob najlepiej klikac .

Za odpowiedzi lecą kciuki w góre.

Cos ty tu krecisz ? jak piszesz ze masz full all to nie wiesz ile trzeba wrzucic zeby jakies wrota otworzyc ? chyba ze konto na ebayu kupiles ... :)

Opublikowano

Zamiast inwestować urkę w wrota to kup petowi lepsze mechanizmy i protokoły - te wrota przejdziesz, ammo się wymarnuje - a dzięki petowi to zrobisz ich znacznie więcej, ale jeżeli jesteś słaby to inwestuj w klucze, bo to Ci da więcej LF4, chyba że jesteś silny i zbierasz białkę to rób same gammy, (będzie o wiele szybciej) nie myśl, że z rabatem i premką będziesz zarabiał w taki sposób.

No to chyba wszystko a klikaj po 1, 5 nigdy po 100.

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...