Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki i mysz?

Egzo98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące słuchawek oraz myszki do grania.

Czy opłaca mi się kupić słuchawki Razer Kraken 7.1?

Jeśli nie to proszę o polecenie innych w podobnej cenie.

Proszę szczególna uwagę zwrócić na mikrofon który w słuchawkach Razer Kraken jest podobno bardzo dobry.

Link do oferty: http://procpu.pl/p/1711/24632/razer-kraken-usb-7-1-sluchawki-gaming-strefa-gracza.html

Druga część tematu dotyczy myszki.

Co sądzicie o a4tech bloody blazing al9?

Gdzie ją najlepiej kupić?

Jeśli nie polecacie tej to jaką?

Link do oferty: http://procpu.pl/p/1544/25046/a4tech-bloody-blazing-al9-myszki-gaming-strefa-gracza.html

Dzięki za pomoc i odpowiedź.

Opublikowano

Mam krakeny. Tylko, że te normalne, nie 7.1, ale mikrofon jest gówniany i jeszcze raz gówniany. Ogólnie Razer to myszki i klawy, ale nigdy słuchawki. Lepiej Superlux HMC631, a co do myszki to lepiej 20zł dołóż i kup SS Kinzu V3 z bardzo dobrym sensorem

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

To ja Ci powiem, że mam te Krakeny (ale nie na USB). Dźwięk jest niczego sobie, mi się podobają nawet, ale wygoda podczas noszenia nie jest taka zadowalająca. Jeśli chcesz jebnąć nockę na nich to będą Cię irytować, albo będziesz musiał sobie zrobić przerwę, bo na prawdę po dłuższym czasie stają się nie wygodne. Co do mikrofonu, to jest przeciętny, nie jest jakiś mega :v
Co do myszy, to osobiście mam Bloody V8m i ją Ci polecam ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...