Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exp na poli w v2 archer

MIKETYSON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie bo gram archerem i aktualnie mam 40 lvl, się właśnie zastanawiam czy czasem nie iść expić do v2 na mamurkach tylko nie wiem czy się opłaca bo poli to tragedia na 2 pkt, ale mamurki sa etolin są tanie i myśle nad eq jakie powinienem mieć aby coś tam zdziałać. Aktualnie posiadam jelonka +9 40 sr ale 2 spalone i nie wiem czy się nada. Buff też słabiutko 29 lvl. Co o tym sądzicie?

Opublikowano

Jedną grupkę być może ogarniesz max 2 ale co to za exp ?

Bufek musiał by mieć m.in pomoc i błogo na m6+ :)

Przydało by się także dużo HP i kd potwora a ty masz spalone .

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Hp+ omdlenie i jakoś byś dał rade. Samo hp dużo nie da.

Tak tak masz racje hah, będzie brał po jednej grupce i omdlenie dużo pomoże.. Z pewnością ;]

Najlepiej jakbyś jeszcze miał w jelonku KD potwora, eq na blok, buff m5+ i poli na więcej niż 2 pkt bo ci się szybko marmury będą kończyć.

Opublikowano

Podstawa to dużo hp i buffek, jelonek jest bardzo dobry ;) Nie słuchaj tych u góry, którzy o expieniu archerem wiedzą tyle co o balecie. Po 2 grupki powinieneś dać rade ale hp musisz dużo ogarnąć, 8k najmniej.

Opublikowano

Podstawa to dużo hp i buffek, jelonek jest bardzo dobry ;) Nie słuchaj tych u góry, którzy o expieniu archerem wiedzą tyle co o balecie. Po 2 grupki powinieneś dać rade ale hp musisz dużo ogarnąć, 8k najmniej.

A do tego, co napisał ten kolega można jeszcze dopowiedzieć, że przyda się również kilka % na zwierzaki. Na pewno zwiększy to Twój atak, co skutkuje szybszym zabijaniem potworów, czyli szybszym expem. :-)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

A do tego, co napisał ten kolega można jeszcze dopowiedzieć, że przyda się również kilka % na zwierzaki. Na pewno zwiększy to Twój atak, co skutkuje szybszym zabijaniem potworów, czyli szybszym expem. :-)

A czy przypadkiem zwierzaki nie działają w v2? :v

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Bon na zwierzaki nie działa na v2

Opublikowano

siemka

marmurek jest dobry ale na bossa przy zwykłym expie sie nie sprawdza niestety wiem bo sie przekonałem :P

pozdr.

Nie rozumiem o co chodzi w twoim zdaniu, o jakim bossie ty gadasz

Opublikowano

Nie rozumiem o co chodzi w twoim zdaniu, o jakim bossie ty gadasz

Chodziło mi o to ze marmur poli do expa sie nie sprawdza. Za to fajnie na nim sie bije bossy i przy okazji expi. Ja tak robiłem bijąc chciażby królową pająków :)

pozdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...