Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak chce odebrac wygrane skiny z CS GO LOUNGE i dam je do "Requested returns:" to czy bede je mogl potem ponownie obstawic na jakis inny mecz czy tylko bede je mial w grze i wiecej nie bede mogl ich obstawic?

jak dam je do returns to będe je mial w grze czy wtedy tylko na obstawianie? 

może mi to ktoś wytłumaczyć?

Opublikowano

Jak masz w Returns to będziesz je mógł pózniej obstawic na inny mecz to jest ten plus ze nie musisz czekać potem za botami.
Zeby je dać do ekwipunku musisz jeszcze raz na nie kliknąć i wtedy się spytają czy na pewno klikasz że tak i wyskakuje Ci na dole po prawej bot i oczekujesz od niego wymiany gdzie on Ci oferuje te skiny, które chcesz abyś miał w ekwipunku na steam.

Opublikowano

a jak je mam w Requested returns i dostane je do ekwipunku, to czy mogę je np. za 3dni znowu obstawić czy wtedy już nigdy nie będę mógł ich obstawić?

m7lc9e.jpg

o w ten sposób

Opublikowano

a jak je mam w Requested returns i dostane je do ekwipunku, to czy mogę je np. za 3dni znowu obstawić czy wtedy już nigdy nie będę mógł ich obstawić?

m7lc9e.jpg

o w ten sposób

Będziesz mógł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...