Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kasowaniem plików, PompaMt2

direx4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co mam zrobić jeśli podczas wypakowywania AVG kasuje mi kilka plików w tym cliencie co powoduje brak możliwości na włączenie go a całkowite wyłączenie antywirusa nic nie daje?

Opublikowano

Tak swoją drogą to zmieniłbym antywirusa, ale jeżeli posiadasz już tego to dodaj do wyjątków bo nic innego nie da się zrobić. Chyba, że masz możliwość całkowitego wyłączenia ochrony na określony czas.

5v19hx.png

Opublikowano

Bardzo możliwe że AVG nie uwzględni nawet wyjątku (ten av jest dziwny x.x) . Mam avasta niby taka "kupa" wśród innych AV ale mi pasuje i działa jak należy. Ale nie polecam Ci tam gry ze względu na to że twój komputer jest wtedy "na smyczy" .

Opublikowano

Co mam zrobić jeśli podczas wypakowywania AVG kasuje mi kilka plików w tym cliencie co powoduje brak możliwości na włączenie go a całkowite wyłączenie antywirusa nic nie daje?

Dodaj do wyjątków cały folder z zaznaczeniem, że wyjątek jest dla antywirusa i ochrony tożsamości.

Arkadiusz Zakrzewski
Specjalista ds. pomocy technicznej AVG
blog.avg.pl | http://www.avg.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...