Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki kabel do drugiego monitora pomocy !

Im Gonna Slap U

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Chciałem podpiąć drugi monitor ale nie wiem jaki kabel muszę mieć żeby podpiąć ..

Monitor ma normalne wejście jak każdy tylko jest problem bo mam kartę gforce gtx 650 i nie mogę znaleźć kabla żeby pasowało ...

A do gtx 650 trzeba tam vga. Tylko nie wiem jaki i nie wiem gdzie go kupić ..

Podeśle ktoś stronę z takim kablem ?

Opublikowano

to co że niby kupi kabel do monitora na podstawie wyjścia z karty graficznej  jak się okaże że monitor nie ma odpowiedniego wejścia !    

kable kupuje się do monitorów i dopasowuje się wyjścia z karty czy to bezpośrednio, czy przejściówką w ekstremalnych warunkach tylko konwerterem sygnału

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

jak wyżej, Nvidia nie robi kart graficznych tylko chipsety do kart graficznych

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

hmm więc zrób zdjęcie wejść/wyjść swojego pc  ( chodzi mi o tył pc ) Wiesz wychodzi karta od nvidy o nazwie GTX 650 ale inne firmy przerabiają  ją .( niereferencyjne ) Firmy takie jak Gigabyte , Asus , zmieniają chłodzenie i podnoszą wydajność karty , inna ilość wyjść , oczywiście cena także idzie ;D I kolega XJ69 pyta się ciebie jakiej firmy masz kartę dla przykładu moja : Asus Geforce GTX 770 .

rmoiyq.png

Opublikowano

DVI-D czyli tylko cyfrowe

jeszcze tylko co dla ciebie znaczy normalne wejście w monitorze, dla większości to VGA . jak masz tylko takie to możesz sobie podpinać nawet choinkę bo nie będzie działało z tym wyjściem. musi być Display port, HDMI albo DVI-D / DVI-I

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...