Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awans z Silvera 1

Zygu_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wygrałem 9 meczy pod rząd i nie awansowałem byłem w górnej części tabeli 

czy to ma związek z procentami bo wcześniej nie wygrywałem zbyt dużo więcej przegrywałem 

wygranych rund mam 322 przegranych 343 

mam 39 wygranych turniejowych

Opublikowano

Według mnie oni "volvo" stosuje coś typu "elo" jak w lolu.
     Czyli musisz mieć na plusie parę wygranych rund np 20-silver 1 40-silver 2 ... 
Wydaje mi się że to działa w ten sposób. 

CBAXHEU4tPILS.gif

Opublikowano

wygrałem 9 meczy pod rząd i nie awansowałem byłem w górnej części tabeli 

czy to ma związek z procentami bo wcześniej nie wygrywałem zbyt dużo więcej przegrywałem 

wygranych rund mam 322 przegranych 343 

mam 39 wygranych turniejowych

Wszystko zależy od zdobytych gwiazdek(MVP) jeżeli masz ich dużo to szybciej awansujesz. Najczęściej jeżeli miałeś serię porażek, a później wygranych tu musi być spora ilość rankedów na ++ żeby wyjść wyżej.

Opublikowano

Jejku ludzie przestańcie płakać na forum, że wygrywacie i nie awansujecie. Jest kilka poradników na temat działania Rang w CS: GO.

Nikt wam nagle nie wyciągnie awansu z rękawa, po prostu trzeba grać dalej i czekać na awans.

Pewnie miałeś dużo przegranych wcześniej i teraz sporo czasu potrwa zanim awansujesz, ale jak wyjdziesz chociaż jedną rangę w górę to pójdzie z górki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...