Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpychanie z koła m1/m2

adeks2534

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam macie może takiego haka,moda.Dzisiaj widziałem Gracza który zabijał ludzi na m1 w tym kole co sie nie da bić jak gracza jakiegoś walnął to całe koło przeleciał.Macie może takie coś ? (jak coś troszke zielony jestem ;d) tylko nie na metin2mod.tk bo to jest słabe.I mam pytanko jest może kamermod na mapy od 150 lvl Kraina Wygnańców ? tylko taki żeby były widoczne moby? z góry dzięki :)

Jak coś to na serwerze PandoraMt2

Opublikowano

Co do wypychania z koła to rozpakuj pc wybierz postać np Warrior (wojownik mężczyzna w PC2 jest kobieta) rodzaj broni np onehand_sword odszukaj pliki

xxxxxxxx
xxxxxxxx

Otwórz je najlepiej Notepad ++ odszukaj linijkę 

xxxxxxxxxxxxx        xxxxxxxx

I zmień na

xxxxxxxxxxxxxx       xxxxxxxxxx

Można dać do max    xxxxxxxxxxxx   większa siła wypychania ale częściej wywala.

I spakuj pliki do PC i gotowe pierwsze 2 hity bronią jednoręczną (na wojowniku) wypycha przez całe koło ale wymagane jest wywalanie z koła od Kamera dlatego że tu sam zwiększasz siłę odrzutu tylko wiec żeby poprawnie działało wgraj tą paczkę od kamera na wywalanie z koła  a potem zrób to co ja ci tu napisałem.

Tylko proszę ja was nie wywalajcie sklepów dla mnie jest to zachowanie poniżej 10 lat dlatego że jakiś nowy gracz chce sobie coś zarobić a ty mu rozwalisz sklep a postaw się na miejscu tego sklepu . Nie wkur**wało by cie jakby ktoś ci sklep wywalał z koła i następnie go dedał ?

Jak zobaczę że hordy noobów wywalają masowo sklepy to już nigdy nie udostępnię jakiś lepszych czitów na Pandorę a uwieżcie mi trochę ich mam ..

liczę na like

--------------------------------------------------------------------------

@ Edit

Usunąłem z powodu nooba o nicku OsramCiTwarz który wywalał sklepy i do tego pyskuje na PW jeszcze jak grzecznie zwróciło mu się uwagę  podziękujcie mu

Autor tematu jak będzie chciał moge mi na pw napisać jeszcze raz ale nikt inny już nie dostanie ...

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...