Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ludzi, do budowy serwera

Gość 1sharpp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam na imię Marek i skonczyłem 19 lat. W związku z tym że otworzyłem nowy kanał na YT, postanowiłem postawić własny serwer, na którym mógłbym nagrywać różne ciekawe filmiki. Nie, nie planuje nagrywać 1.000.000 Let's Playa, w którym kopałbym diaxy, ale jakieś ciekawe historie/eventy, może nawet teledyski. Chciałbym również, żeby serwer był nie tylko dla mnie, ale dla graczy, którzy zajmowaliby się własnym kwadratem.

Jaki to miałby być serwer?

Stary zapomniany, bardzo prze zemnie uwielbiany (jak zaczynałem swoją przygodę na multiplayer) prosty Free Building. Prosty czyli: Mapa z płatnymi działkami, jobs, handel (rynki/markety), ciekawe obiekty, mapa surowcowa, arena PvP (może MobArena) i oczywiście różnego rodzaju miejsca na eventy. 

Ciekawy pomysł co nie? Ale jestem już starym weteranem Minecraftowym (haha), no może nie aż tak. Ziarno prawdy, niestety w tym jest. Nie mam dużego doświadczenia w pluginach (wgrać każdy potrafi), ale skonfigurować miałbym problem, który pochłonąłby dużo mojego czasu, którego nie mam dużo. Potrzebuje również kilku budowniczych i moderatorów na serwer. Jeśli serwer zarabiałby jakieś pieniądze, na pewno się podzielę z resztą ekipy. Ja zadowoliłbym się serwerem na którym miałbym kilkunastu stałych graczy, którego mógłbym, nagrywać i publikować. Kto wie może w przyszłości, będą jakieś konkursy, w których będzie można wygrać jakieś nagrody, w postaci kodów do gier itd.

Jednak, żeby moje marzenie się spełniło potrzebuje na początek:

2 Techników

3-4 Budowniczych

Co oferuje?

- serwer 20-40-80 slotów (będę dokupować jeśli będzie brakować)

- dostęp do konsoli, konta i wszystkiego co potrzebne dla technika do tworzenia serwera

- uczciwość i szacunek, który da wam gwarancję, że nie jestem NeoKidem, Trolem, lub Oszustem

i wszystko co sobie zażyczycie, postaram się przebywać jak najwięcej na serwerze, żeby pokazywać, co bym chciał na serwerze i jak to ma wyglądać.

Czego wymagam:

Wiek: 16 lat (może być 15), dzieciom i ludźmi bez skrupułów - dziękuje :)

Skype (mikro mile widziane)

Doświadczenie z poprzednich serwerów, znajomość pluginów (w przypadku techników)

zdjęcia/screeny budowli (w przypadku budowniczych)

Kultury

Zapraszam na mojego skypa:

ch1sharp

W celu wiadomym.

Pozdrawiam,

Marek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...