Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Addmefast

p4w6i4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie może jakieś skrypty do nabijania punktów na tej stronce ? pamiętam, że miałem kiedyś ale teraz są nieaktualne i nie działają ;) Macie może jakieś działające ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

wysłałem na priv :)

A miałbyś może sam skrypt na firefoxa, w tym programie to jakoś mi muli i wolno się wczytuje wszystko :)

Opublikowano

Napisałem skrypt w iMacrosie na lajki i obserwacje na fb, jak coś ktoś chce to moge dorobić też do innych rzeczy np. instagram albo twitter :D

Opublikowano

Jak ktoś chce to moge na razie wysłać na PW skrypt do follow na Twitterze. Na FB wprowadzili ostatnio jakieś zabezpieczenia i po jakimś czasie przestaje klikać lubie to.

Opublikowano

Ja pkt wbijam na AddmePoint pobierz z neta wpisujesz passy i nabija można wiele kont naraz.

A jeżeli chodzi o te passy to sie nie martw ja jade na 2 kontach i nadal je mam

Opublikowano

Ja bym podesłał addmefast na Twittera albo Instagrama ale wyłączyłem komunikator PW przez przypadek, ktoś wie jak włączyć bo nigdzie nie widze takiej opcji?

Opublikowano

tasker, robisz jedna serie

lajkujac na fb, na yt, twitter itd

zapetlasz i zostawiasz na kilka godzin

minus jest oczywisty, nie mozesz wtedy korzystac z komputera

Opublikowano

Taskerem mało pkt wyciągniesz, jak są te macro to odpalisz kilka przeglądarek i śmiga.

Opublikowano

Ten program można uruchomić tylko w 1 oknie i dość długo trwa wbicie większej ilości punktów na nim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...