Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@topic

Ile modow jest w paczce? Liczba z menu gry mnie interesuje.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

75 modyfikacji w folderze mods  :)

Wlasnie mnie z menu gry interesowalo. Gram na paczce co ma 72 mody w folderze i 112 w grze i ledwo idzie.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Wlasnie mnie z menu gry interesowalo. Gram na paczce co ma 72 mody w folderze i 112 w grze i ledwo idzie.

Sory źle przeczytałem 111 w menu i 75 w folderze ale nadciąga nowy update które są często więc liczba modów podskoczy  <3

Opublikowano

Sory źle przeczytałem 111 w menu i 75 w folderze ale nadciąga nowy update które są często więc liczba modów podskoczy  <3

Ok to pobieram paczke. AE2 ma kanaly aktywne czy nie? (kable etc)

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Pogralem z 20minut i:

112 modow i nie ma ExtraUtilities. Brawo dla tego komu sie udalo taka paczke zrobic. Przydal by sie tez mod Practicalities.

Czekanie na teleport jest smieszne. Szczerze wolal bym zeby nie bylo wogole teleportacji jesli mam czekac 5 sekund.

10 000m limit mapy troche maly jak na tyle modow. Wszyscy beda mieli bardzo duze bazy i nie chcemy chyba zeby gracze mieli zbyt blisko siebie bazy no nie?

Ogolnie to nie za bardzo chce mi sie grac przez te rzeczy ktore wymienilem lecz z checia zawitam spowrotem jesli cos sie zmieni na serwerze.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Pogralem z 20minut i:

112 modow i nie ma ExtraUtilities. Brawo dla tego komu sie udalo taka paczke zrobic. Przydal by sie tez mod Practicalities.

Czekanie na teleport jest smieszne. Szczerze wolal bym zeby nie bylo wogole teleportacji jesli mam czekac 5 sekund.

10 000m limit mapy troche maly jak na tyle modow. Wszyscy beda mieli bardzo duze bazy i nie chcemy chyba zeby gracze mieli zbyt blisko siebie bazy no nie?

Ogolnie to nie za bardzo chce mi sie grac przez te rzeczy ktore wymienilem lecz z checia zawitam spowrotem jesli cos sie zmieni na serwerze.

Osobiście nie widzę potrzeby wgrywania tego moda ponieważ są przedmioty działające podobnie do tych z Extra Utilities, aczkolwiek zagadam do nistera o jego zdanie na ten temat  :)

Opublikowano

Ile ramu trzeba miec przydzielonego tu do javy zeby nie crashowało?

na 2 gb paczka działa poprawnie bez jakikolwiek ścinek, jeżeli masz crashe wyślij logi crasha np na pastebin.

Opublikowano

czemu launcher ( 64 bit ) nie chce mi działać ? otwieram go na różne sposoby i nic się nie włącza. Czym jest to spowodowane ?

Opublikowano

czemu launcher ( 64 bit ) nie chce mi działać ? otwieram go na różne sposoby i nic się nie włącza. Czym jest to spowodowane ?

Możliwe że masz na komputerze antywirusa lub włączoną zapore systemu którą najlepiej wyłączyć.

Opublikowano

Możliwe że masz na komputerze antywirusa lub włączoną zapore systemu którą najlepiej wyłączyć.

Mam zawsze włączoną zaporę i już kiedyś korzystałem z tego launchera lecz teraz nie działa. Wyłączyłem zaporę i nadal nic, tak samo nic się nie robi .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...