Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gift od riotu

Duraj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy, żeby dostać tego gifta od riotu to nie można mieć więcej niż 10 skórek czy co ?:D bo jeszcze nie dostałem a nie rozumiem za bardzo tego cytatu "i przynajmniej 10 nieposiadanych skórek"

Opublikowano

10 skinów, które możesz zdobyć. Gifty rozdawane są do końca stycznia.

Opublikowano

Musisz mieć minimum 10 skinów możliwych do odblokowania. Mając samego Udyra który ma 3 skiny możliwe do odblokowania nie dostaniesz gifta.

Opublikowano

Nie dostałeś może dlatego że nie grałeś długo?

Mój znajomy nie grał dość długo i musiał być zalogowany aż 8 godzin żeby dostać.

Opublikowano

Gifty rozdawane są do końca stycznia, musisz mieć min 10skinów ;D.

Ludzie, czy wy jesteście tak ograniczeni, że nie potraficie zinterpretować kawałku tekstu pt.: "i przynajmniej 10 nieposiadanych skórek".

TO OZNACZA, ŻE ABY OTRZYMAĆ GIFTA NALEŻY NIE POSIADAĆ MIN. 10 SKINÓW, CZYLI JESZCZE PROŚCIEJ, MOŻEMY ODBLOKOWAĆ JESZCZE 10 SKINÓW

Sorki.. Ale RAGE CAPS. 

Opublikowano

To znaczy że, musisz mieć nie posiadanych przynajmniej 10 skinow (tak ja zrozumiałem) Niektorzy głupoty gadają. Mam 10+ i jakoś dostałem free Gifta  B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...