Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[15] Szukam napastnika do składu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część gry (FIFA 13/14/15): 15

Link do składu/zdjęcie z gry: http://www.futhead.com/15/squads/16594042/

Platforma:  ps3

Maksymalna, ostateczna cena nowego składu: ta sama, zawodnik ma kosztować około 30k

Formacja(Ta sama/Inna, jeśli tak to jaka): ta sama

Ulepszony skład może być hybrydą(Tak/Nie): nie

Gracze do wymiany w składzie(Dowolni/Nazwy piłkarzy):  Diego Costa

Czego oczekuję:  Dobrego napastnika, lepszego niż ten drewniak. Może być szybki,, fajnie by było gdyby to był jakiś in form ale nie musi. Nie wiem, czy Falcao lub Rooney by pasowali, gram szybką piłkę w sumie, ale Ozil nadąża jakoś za piłką bez problemu, ba, strzela mnóstwo bramek ! A ma słabe tempo... nie wiem, po prostu ktoś kto byłby aktywny, proszę o szybką pomoc.

Bez reklam fb

Opublikowano

Tak jak napisał poprzednik - Sturridge będzie idealnym rozwiązaniem. Bardzo szybki z dobrym dryblingiem. Ciężko o innego, dobrego napastnika w BPL. 

­

Opublikowano

Wziąłem już Daniela, teraz wystawię Falcao bo trafiłem w paczce za 7500 i zbieram na Kompanego. Warto na niego zbierać? 

Bez reklam fb

Opublikowano

Wziąłem już Daniela, teraz wystawię Falcao bo trafiłem w paczce za 7500 i zbieram na Kompanego. Warto na niego zbierać? 

Według mnie lepiej zrobić modernizacje składu. Fabregas oraz Wilshere nie nadają się na ŚPD. Za Rojo można dać Mangale. Na prawe skrzydło - Sanchez. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...