Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Restia2.eu [Dedyk] [Medium]

XYarts

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Macie jakieś problemy ze sobą? Hahah to jest smieszne ( Kierowane do Administracji) 

Witajcie. Chciałbym opisać wszystko po kolei,aby nie było spin etc. Pierwszą i najważniejszą rzeczą jest to,że serwer robimy sami, nie współpracujemy z żadnym YouTuber'em. Wszyscy wymienieni poniżej są tylko naszą reklamą! Odkupiliśmy pliki Restii od Sensuala, dodaliśmy kilka dodatków np. smocze skille,czy nowe kostiumy. Myślę,że wszystko już jest jasne. Co do współpracy z eliteserver.pl mamy tam tylko forum i teamspeak'a. Team serwera jest całkowicie inny. Możecie nam w 100% zaufać.

JEŚLI NIE POLECASZ SERWERA ZE WZGLĘDU NA STARY TEAM TO JEST TO PO PROSTU ŚMIESZNE. MOŻECIE BYĆ PEWNI,ŻE TUTAJ WSZYSTKO JEST ZROBIONE OD POCZĄTKU DO KOŃCA.

To robicie wszystko sami czy jak? Bo sam nie wiem !: c

d2dp.png

Opublikowano

Kiedy ON serwer? 

CZekam na niego, bo same gowna wystartowaly

ile osob przewidujcie na starcie? 1k czy 200? bo widze, że to inny team calkiem ;o

ile ku do g1

Opublikowano

Kiedy ON serwer? 

CZekam na niego, bo same gowna wystartowaly

ile osob przewidujcie na starcie? 1k czy 200? bo widze, że to inny team calkiem ;o

ile ku do g1

Serwer Online dzisiaj o 17:00 :)

Nie mam pojęcia ile możemy przewidywać, jeszcze nie pojawiły się wszystkie reklamy :)

Dojdzie jeszcze kilka odc. u YouTuberów.

10 KU do G1.

Opublikowano

Serwer Online dzisiaj o 17:00 :)

Nie mam pojęcia ile możemy przewidywać, jeszcze nie pojawiły się wszystkie reklamy :)

Dojdzie jeszcze kilka odc. u YouTuberów.

10 KU do G1.

Mozna pogadac z toba Shaggy na ts? xD

Opublikowano

Mozna pogadac z toba Shaggy na ts? xD

Co ty się tak uczepiłeś i spamujesz już któryś raz tym samym .... widocznie kolega jest zajęty albo to nie SHAGG`y .... Zluzuj koleś bo to denerwujące wszędzie wtryniasz swoje 3 grosze :) Pozdrawiam

Opublikowano

Co ty się tak uczepiłeś i spamujesz już któryś raz tym samym .... widocznie kolega jest zajęty albo to nie SHAGG`y .... Zluzuj koleś bo to denerwujące wszędzie wtryniasz swoje 3 grosze :) Pozdrawiam

Człowieku.. przecież wiadomo, że to shaggy.. a i dziwne ze na koncie "Venti" podpisał się Shaggy :(

Opublikowano

To dlaczego Shaggy ma range na forum? :)

To shaggiego serwer ;-;

Co do serwera, fajnie się prezentuje, jakieś eventy nowe będą?, powodzenia ;]

Xyarts to grafik shaggiego ;]

Opublikowano

Człowieku.. przecież wiadomo, że to shaggy.. a i dziwne ze na koncie "Venti" podpisał się Shaggy :(

Nie obchodzi mnie to czy to jest Shaggy czy też nie. Chodzi mi o to ze denerwujesz mnie i robisz tutaj niepotrzebne zamieszanie , chcesz pogadać z nim na ts idz na niego i poczekaj cierpliwie a nie odstawiasz jakies sceny , majac przy tym doskonalą zabawę z hejtu  

Opublikowano

Kolego, a na pewno o 17 ? CZy przedluzy sie do 20? Bo nie wiesz czy beda ddosy, serwer stoi na sourcE? macie jjuz wszystko gotowe zeby odpalic serwer? co wam glownie zostalo ?

Opublikowano

Kolego, a na pewno o 17 ? CZy przedluzy sie do 20? Bo nie wiesz czy beda ddosy, serwer stoi na sourcE? macie jjuz wszystko gotowe zeby odpalic serwer? co wam glownie zostalo ?

Serwer jest zabezpieczony, ani rusz :D Najwyżej jakieś małe lagi :)

Nie stoi na source. Tak, wszystko gotowe :)

https://www.youtube.com/watch?v=QIRV1wzqUBk&feature=youtu.be

Opublikowano

Lastivii tak, restii nie.

@Dodam, że forum jest jego, a to że też restia jest podjęta to jest tylko mała współpraca i chodzi tylko o forum.

Tak jak pisałem Shaggy pisał u nas questy poboczne + poprawiał stare. Jeśli chodzi o forum to współpracujemy, bo nie stać nas na własne forum. Wolimy przeznaczyć pieniążki na reklamę ;)

Opublikowano

co ile czytamy ku? 

oby bylo te 500 online, ale pewnie przy 500 online serwer po miechu bedzie off

duzo daliscie dla typa za pliki ? moaze jakas dziura jest? :D

Opublikowano

co ile czytamy ku? 

Piotrek nie robi takich świństw (chyba). Pliki były średnio warte, lecz są dobre i jeżeli, ktoś ma odpowiednie umiejętności to może dobry serwer na nich zrobić.

Opublikowano

co ile czytamy ku? 

Pliczki czyste, Piotrek to luj porządny :)

Piotrek nie robi takich świństw (chyba). Pliki były średnio warte, lecz są dobre i jeżeli, ktoś ma odpowiednie umiejętności to może dobry serwer na nich zrobić.

Przecież to nie Piotrka serwer :) Chcesz serie Sh4kuś?

Nowy Adres TS3 Podany jest na stronie głównej serwera!

Opublikowano

Pliczki czyste, Piotrek to luj porządny :)

Przecież to nie Piotrka serwer :) Chcesz serie Sh4kuś?

Ale Piotrek sprzedał pliki, c'nie - nie ja podziękuję, powodów nie zdradzam xD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...