Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maplestory Mob Free Nx Cash

Seoth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszyscy chcą mieć NX CASH ale wiadomo że trzeba zapłacić.

Ale już nie trzeba jeżeli chcecie darmowe NX CASH

Wejdzcie na MapleStory Mob zarejestrujcie

Po zarejestrowaniu się Automatycznie was loguje.

U góry piszę MY MOB wchodzimy tam i czytamy QESTS

Po przeczytaniu QESTU robimy go

wtedy dostajemy fame a do 1K NX CASH potrzebujemy 5 Fame.

A na początku mamy 2 Fame.

Kiedy zrobiliście QESTA wchodzicie w

TOOLS

01.

what you did:(Co ty zrobiłeś)

(tutaj zaznaczasz zadanie np: quest-banners)

02.

url (link to where you did what you did) ( link gdzie to zrobiłeś i co zrobiłeś masz napisać)

03.

details(1 dane ,2 bliższe dane )

(Tutaj nie wiem co napisać jak coś napiście wy i dodam was że pomogliście:) )

4.

JPEG SCREEN SHOT UPLOAD (optional)

Upload a screenshots

(must be a JPEG or you won't get credit)

(Tutaj Dajmy zdięcie co zrobiliście)

Submit ( Tutaj zakończamy naszego qesta i czekamy na Fame)

*by submitting this form you have agreed to the terms stated in the privacy policy of this site.

Privacy Policy

[/font][/b]

Życze miłej zabawy z poważaniem Seoth. Jeżeli będziecie mieli z czymś kłopoty pisać w Temacie.[/size]

]UWAGA !!!!

Nie radze tam podawać tam strony mpcforum

30364378.png

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedno pytanie

jaką date mam przy rejestrowaniu wpisac bo jak wpisuje wsyszstkie daty to ze za mlody jestes co jest kur....

Opublikowano

Każdy link musi zaakceptować admin, prawdopodobnie się zdziwi jeśli zobaczy na początku "mpcforum". Z ciekawości wejdzie i zobaczy dział maplestory... A że podawaliście nexon ID to może to zreportować.

wielkość sygny

Opublikowano

@Simpson

własnie czytanie sie klania

teraz nawet jak chce wejdz w register to nie chce sie włączyc rejestracja

może ktoś doradzi??

Opublikowano

Mój komputer -> Właściwosci -> Nazwa komputera -> Kliknij zmień identyfikator sieciowy (potem klikasz 'dalej' itd.), pozniej Zmien... (zapisz sobie obecną nazwe komputera na wszelki wypadek) i zmien np. jakąś cyferkę.

Na koniec zrestartuj kompa i sprobuj ponownie.

Jeżeli nie pomogło zmień nazwę komputera na poprzednią i ponownie zrestartuj komputer.

Nie gwarantuje, ze pomoze.

Opublikowano

ok dzieki zara dam edita czy dziala (raczej napewno tak ;] )

Opublikowano

Simpson to nie działa;/

@UP

wejdz sobie na tą strone i bedziesz mial w rogu znaczek nexona

trzeba czytac krwawy na forum nexona bo jakoś ja sie doczytałem o tej stronie

Opublikowano

Oct. 15, 2007

Quest #1

You’ve already completed Quest 1 by joining the MapleStory Mob and we’ve given you two Fame Points. Remember, for every five Fame Points* you get, we will give you 1,000 Maple Points to spend in the cash store. This week, ten random members will receive 10,000 maple points. Tell a friend using the refer-a-friend link above, we may just use the number of friends you generate for a prize later on.

Oct. 15, 2007

Quest #2

For your second quest, post the MapleStory Mob banners found in the Tools page around the net. You can put these up on your Myspace pages, message boards, or anywhere else you hang out online and extra Fame Points* will be given for reaching outside of the MapleStory community to touch new users. In the Tools page, use the embed code to post each banner. All the banners are connected to your Mob account so that you can watch the Scoreboard and see whose banners are getting the most action.

To complete this quest, post the banner in one location, but know that extra consideration for bonus Fame Points will be given to mobsters that post more than once. To get credit, click on the "Complete Quests" button on your My Mob page. Fill in the blanks and include a URL and a screen shot for each location you post the banners. Once your completed quest has been verified by the Mob banker, you will receive three fame points. When you post the banners, make sure that other Mob members have not already posted in that location or you will not receive credit.

Chodzi mi o 2 quest nie za bardzo czaje o co w nim chodzi :PP

Czy by mógł ktoś mi to wytłumaczyc?

Opublikowano

Wrzucasz te banery z "Tools page" na różne strony i piszesz link do tej strony ;] Nie podawaj strony mpcforum : )

Każdy link musi zaakceptować admin, prawdopodobnie się zdziwi jeśli zobaczy na początku "mpcforum". Z ciekawości wejdzie i zobaczy dział maplestory... A że podawaliście nexon ID to może to zreportować.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

ej o co bviega ja kompletnie nie jaze... Kilka pytań:

1.Czy to działa na Ems

2.O co w tym biega?

3. O co lazi z tym linkiem?

4. Mam 2 qesty: Oct. 15, 2007

Quest #1

You’ve already completed Quest 1 by joining the MapleStory Mob and we’ve given you two Fame Points. Remember, for every five Fame Points* you get, we will give you 1,000 Maple Points to spend in the cash store. This week, ten random members will receive 10,000 maple points. Tell a friend using the refer-a-friend link above, we may just use the number of friends you generate for a prize later on.

Oct. 15, 2007

Quest #2

For your second quest, post the MapleStory Mob banners found in the Tools page around the net. You can put these up on your Myspace pages, message boards, or anywhere else you hang out online and extra Fame Points* will be given for reaching outside of the MapleStory community to touch new users. In the Tools page, use the embed code to post each banner. All the banners are connected to your Mob account so that you can watch the Scoreboard and see whose banners are getting the most action.

To complete this quest, post the banner in one location, but know that extra consideration for bonus Fame Points will be given to mobsters that post more than once. To get credit, click on the "Complete Quests" button on your My Mob page. Fill in the blanks and include a URL and a screen shot for each location you post the banners. Once your completed quest has been verified by the Mob banker, you will receive three fame points. When you post the banners, make sure that other Mob members have not already posted in that location or you will not receive credit

co robic??

tobic albo gg:7055745

Opublikowano

O co chodzi z tym 3 Questem??

Jest do zdobycia darmowy NX Cash
wystarczy, że zarejestrujesz się na stronce przez ten banner :)
Będziesz wypełniał dla nich questy typu:
Reklamowanie Maple, Wypełnianie ankiet, itd.
wchodźcie z podanego linku pomorzecie mi zdobyć troche NX też ;]
Opublikowano

gdzie pisze link do tej strony? np jak na jakas stronke wrzuce tego banera to potem gdzie mam dac link tej story gdzie wrzucilem bannera?

Opublikowano

Hmm jeszcze jest sposob na 1 k nx chodzi o to ze jak masz 2 fame i jak bedziesz mial 5 fame dostaniesz 1 k nx no i mozna werbowac ludzi na ten link : http://jestem za glupi zeby wstawic link (Kazdy moze wrbowac innych a ci inni jeszcze innych prosze rejestrujcie sie na moim linku ;p)

jak zwerbyjesz przynajmniej 3 osoby na ten link dostaniesz 1 k nx proste i logiczne ale ja mam pytanie czy jak sie osoba zwerbowana zarejestruje na tym linku up to czy ten fame sam przyplywa auyomatycznie czy cos musze zrobic bo wczoraj zwerbowalem 4 osoby i dzis nic nadal 2 fame ;/ i napiszcie o tym z tym details. Pozdro ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...