Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosty bot do DBVictory typu Tibiaauto

majks89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim szukam jakiegos prostego bota do gry na DBVictory, bot nie musi posiadac systemu cave itp, tak naprawde wystarczy mi jak bedzie sam mi lykal senzu czy uzywal heal, po prostu abym nie musial caly czas patrzyc na zycie i klikac f2. Jest w ogole cos takiego jak tak dzieki za pomoc.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Skoro Elf dziala to czemu na necie nigdzie nie moge znalesc osoby ktora to sprzedaje, pisalem do dwoch typow jeden oszust bo odrazu mozna bylo poznac a drugi do dzis nie odpisal i nie moge nikogo znalesc kto posiada dzialajacego elfa do dbv 

Opublikowano

Skoro Elf dziala to czemu na necie nigdzie nie moge znalesc osoby ktora to sprzedaje, pisalem do dwoch typow jeden oszust bo odrazu mozna bylo poznac a drugi do dzis nie odpisal i nie moge nikogo znalesc kto posiada dzialajacego elfa do dbv 

http://elfbot.org/

wersja na 8.42 (przynajmniej działał dawniej)

DR5ChPt.png

Opublikowano

Elfbot działa na naruto i na db więc nie wiem po co komu jakieś "specjalne" boty do tych oto serwerów.

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

problem w tym ze na dbv nie jest tak latwo uruchomic elfa gdyz ponoc trzeba miec pierw przerobionego klienta do danego serwera, jakis klucz czy cos wyciagnac aby w ogole Elfa tam odpalic. Przydala by sie pomoc bo brazole maja a Polacy jak to Polacy niektorzy posiadaja ale sie nie podziela.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...