Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o tej karcie?

Lamiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fajnie ze w tej cenie moze znalesc hd 4870 z 1gb GDDR5 a nie wolny GDDR3, nie oplaca sie 

W takim razie możesz coś doradzić do rozbudowy starego kompa, żeby chociaż większość gier poszła na średnich? Typu GO / BF / FIFA etc.

Proszę o pomoc gdyż się na tym nie znam a mam zamiar dołożyć, żeby chodziło bo obecnie mam (karta graficzna zintegrowana Intel ®G33/G31 Express Chipset Family) a na tym to nawet 1.6 tnie ;)

Ten komputer ma z 8 lat.

Pentium dual core CPU 2.6GHz

4GBramu

64bity

Opublikowano

dalem ci karte, podaj zasilacz jesli chcesz wiedziec wiecej

żeby sprawdzić zasilacz muszę rozbierać obudowę?

czy mogę sprawdzić to z komputera?

Opublikowano

musisz odkrecic boczna scianke obudowy

Rozkręcilem i nic nie pisze, wiec możesz podać jakieś linki do karty i do zasilacza bo pewnie jak nic nie pisze to jakieś g****o

Uczeń
Opublikowano

Rozkręcilem i nic nie pisze, wiec możesz podać jakieś linki do karty i do zasilacza bo pewnie jak nic nie pisze to jakieś g****o

budzet?

Opublikowano

budzet?

coś koło stówki z tym zasilaczem chciałbym się zmieścić bo znalazłem już kartę co podał kolega za 180 zł

a budżetu nie mam największego, więc chciałbym aby zasilacz był jak najbardziej możliwie tani

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...