Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vac w menu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jest wiele takich przypadkow i wlasnie ja mam go co 2 dzien, komputer jest czysty jak lza nie pobieram zadnych cheatow ani nie daje passow do konta.
Jedynym sposobem jest reinstall gry a moj internet nie jest jakis szybki i poibera mi sie do 2h, Szukalem rozwiazania ale inni dostaja odrazu kicka po 10min gry a nie chce dostac bana za nic ;x

ss

1h0pka.jpg

image.png

Opublikowano

Siemka jest wiele takich przypadkow i wlasnie ja mam go co 2 dzien, komputer jest czysty jak lza nie pobieram zadnych cheatow ani nie daje passow do konta.

Jedynym sposobem jest reinstall gry a moj internet nie jest jakis szybki i poibera mi sie do 2h, Szukalem rozwiazania ale inni dostaja odrazu kicka po 10min gry a nie chce dostac bana za nic ;x

ss

1h0pka.jpg

2h to nie jest tak długo .

Usuń zawartość lokalną czyli całe cs:go i pobierz wtedy otrzymasz pliki na nowo i powinno być ok innego sposobu nie widzę .

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Ale wy jesteście tępi ..

Już to było wałkowane kilka razy..

Odpalaj tylko cs'a tak STEAM>BIBLIOTEKA>CSGO>GRAJ ..

Nie mozesz przez ikone na pulpicie ktora sobie wyrzuciłeś z folderu z csgo 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...